Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan néz ki egy kolis buli?

Hogyan néz ki egy kolis buli?

Figyelt kérdés

Kolis leszek és midnenki mondja, hogy milyen jó az élet a koliba. Milyen időközönként szokott lenni buli és oda hogy illik megjelenni(mármint mit vigyek)? És az hogy szokott kinézni? egy szobába vagy egy közös helységbe van? Vannak külön bulik mondjuk csoportoknak, vagy karoknak? Vagy egyáltalán a karok együtt vannak a koliba?

És szerintetek mikor lesz az első? Rögtön mikor beköltözünk?

2012. aug. 1. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi látom nagyon rá vagy pörögve majd kiderül:)
2012. aug. 1. 20:20
 2/5 reptoid ***** válasza:

Változó, mikor van. Csütörtökön általában mindenhol (pénteken mennek haza a kolisok), vasárnap is, mikor megjönnek, hétfőn, szerdán is :D Kedden viszont általában nem szokott lenni, nem tudom miért.

Amit gondolsz, nagyon nem szoktak adni a megjelenésre ilyen helyeken, nem egy jó nevű szórakozó helyre mész, hanem csak le az alagsorba általában, ahol elég sok mindenkit ismersz. Természetesen nem egy szobában van (jól is nézne ki:D), hanem egy jó nagy közös helységben, van olyan, ahol több ilyen is van, akár egy időben is.

Az egész kolinak szól, az megy le, aki akar. Nem nagyon van olyan koli, ahol csak egyféle karról vannak emberek, persze sok helyen vannak tipikus ilyen-olyan karos kolik. Szóval nyílt a dolog, a nem kolisok is mennek sokszor, vagy más karon lévők. Beköltözés után egyből lesz egy, ez tuti :D

2012. aug. 1. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
de úgy értettem, a megjelenésre, hogy milyen és mennyi piát vigyek? Ha én bulizok haverokkal akkor megjelenek az odaúton megiszok egy bort amit vittem volna és mikor odaérek akkor már 10en kínálnak senkit nem érdekel hogy mit vittem... ha viszek is akk tabszosat minőségi borral ki is röhögnének:D koliba is így van?
2012. aug. 1. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

vannak az elöre megszervezett koli bulik, meg vannak a spontán koli bulik amik a legjobbak, nálunk volt egy spontán ami eléggé jóra sikerült, piát mindenki hozott.. így lett a végén 80 liter koccintósunk.. mai napig emlegetik, bár takarítani utána jó 1 hétig takarítottunk, portások se nagyon élvezték mert nem jelentettük be de hát kolis élet a legjobb élet! :D

nekünk megállás nélkül volt élet, sose volt olyan nap ami unalmas lett volna és nagyon sokszor teljesen ismeretlen arcokkal lógtam csak nem kell félni odamenni az emberekhez :)

2012. aug. 1. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy kis alkohol után az utolsó csöves cigány is a testvérem, úgyhogy azzal nicns probléma, hogy odamegyek a az emberekhez vagy sem...:D
2012. aug. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!