Én abba jártam, és nagyon szerettem!
Később is jól jött, hogy tanultam közgazdaságtant, mert jogi egyetemre mentem, és ez a háttértudás hasznos volt (ráadásul az ottani elsietett közgazdaságtan-oktatás sokkal elnagyoltabb, mint, ami érettségire kellett).
Annyi volt a lényege, hogy 9-10. osztály ugyanúgy volt, mint bármelyik gimnáziumban, viszont 11-12-ben kettévált az osztály, és aki közgázra ment, annak nem volt utána biológia (12-re a fizika és kémia is kiesett), helyette lett közgazdaságtan, marketing, üzleti levelezés, meg hasonlók.
Érettséginél pedig a közgazdaságtan kötelezően kiváltotta az egyik, amúgy "választható" tárgyat.
Köszönöm szépen, szeptembertől fogok járni egy jó színvonalú közgazdaságiba. Igen, ezért akartam én is annyira, mert rengeteg olyan dolgot tanulhatok, ami egyszerűen kell az élethez.
:)
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
Első vagyok, taniroda nekünk is volt. :)
De nekünk, mint írtam, a közgáz érettségi kötelező volt. :)
Ááá, az semmi, nálunk 28 fős osztály volt, és egy fiú. :P
De nem a közgazdaságtan miatt, hiszen mi is simán gimnáziumi osztálynak indultunk az első két évben, és amikor 10. után választani kellett, csak 4-5 embert maradt a gimi részen (mind lány), mi többiek (beleértve azt az egyszem fiút is), mentünk a közgázra --> szóval nálunk eleve ez volt az arány. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!