Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehet túlélni viszonyla...

Hogyan lehet túlélni viszonylag egy erős gimit?

Figyelt kérdés
Nos én nem ebbe a gimibe akartam menni, anyukám választott helyettem, de tudom hogy ő jót akar nekem.... és viszonylag tetszik a gimi CSAK sokkal erősebb, mint amit én választottam volna. Anyukám azért akarja, hogy ide menjek mert eszem az van hozzá és eddig nem igazán kellett használnom, az általánost (gyengécske volt) könnyen elvégeztem, több órás tanulások nélkül szin ötös voltam végig...
2012. júl. 29. 14:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen már megbeszéltem anyukámmal is, hogy ha nem fogom birni akkor átmegyek abba amit én néztem ki :) köszönöm a válaszokat...
2012. júl. 29. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, nekem is a szüleim döntötték el, hogy hova megyek, egy nagyon erős gimibe, és nem akartam, de elvégeztem, hamar beleszoktam, és nagyon örülök, hogy nem hagytak elkallódni, mert itt rá voltam kényszerítve, hogy tanuljak, így simán ment az érettségi, és most az egyetemen sincs semmi problémám. A legjobban pedig az osztálytársaimat értékelem, főleg, ahogy elnézem az egyetemi évfolyamtársaimat...Nem bírtam volna ki 4 évet ennyire buta, unintelligens emberekkel. Hidd el, javadra válik!
2012. júl. 31. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!