Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen egy gólyatábor? (Középi...

Milyen egy gólyatábor? (Középiskolások)

Figyelt kérdés
Most megyek 9. osztályba és ez lesz az első gólyatáborom, abban reménykedek és imátkozom istennek hogy ne legyen semmiféle kirándulás... Milyen lesz?

2012. júl. 28. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt olyan durva
2012. júl. 28. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Nekem ellenben katasztrófa volt!

Augusztus utolsó hete... volt vagy 10 fok. Mi meg kis faházakban laktunk, ahol nem volt semmi fűtési lehetőség. Már az esőkabátot is felvettem éjszakára a pulcsik és a 3 pokróc mellé.

Az egyetlen, kétszemélyes zuhanyzó és WC rohadt messze volt a házaktól, és mivel elég szégyenlős vagyok, egész tábor alatt nem fürödtem.

Volt hajnali (2-3 körül) futás, ha nem futottál, kaptál egy hideg vizes locsolást.

A kaja pocsék volt, egy bundás kenyeret nem tudtak ehetőre készíteni.

Túra az volt bőven...

Persze a gólyatábornak az a lényege, hogy szívassák a kilencedikeseket, de én táborba még egyszer be nem teszem a lábam.

2012. júl. 28. 20:18
 3/6 anonim válasza:

Nagyon rossz volt,suli előtt 2nappal. 1napos gólya"tábor".

De van akiknek kifejezetten jó. sulifüggő!

2012. júl. 28. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly volt, és én nagyon élveztem. Ez teljesen sulifüggő. A miénk Balatonon volt, 5nap. Voltak szívatások, de nem durvák, csak pl. reggeli futás meg torna ébresztőként, éjjel katonásdi.Inkább vicces feladatok voltak, ilyen csapatépítőek. A kaja nekünk se volt túl jó, de hát nem is ez a lényeg. Ne izgulj, tuti jó lesz nektek s :)
2012. júl. 28. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk nomád sátorozós volt, egy mese köré volt szőve az egész, volt egy csomó csapatfeladat, meg játékok, beszélgetés. Nagyon szuper volt, mindenki imádta, mintha egy másik világban lettünk volna. :) Szivatás nem nagyon volt csak a legvégén, de lefröcsköltek mindenkit (egyesével, más nem látta), ennyi, de enyhe esti idő volt, és utána vehettünk szárazat. Kirándulás volt, de nem az a klasszikus unalmas, hanem pl. fel kellett este másznunk (rohannunk pontosabban) egy hegyre mert csak ott lehetett valamilyen szertartást tartani, a meséhez. :D

De a mienk elég különleges, barátnőméknek pl. strandolós volt, egész nap vízibiciklizhettek vagy bármit. Nyugi, mindenképp szuper lesz, megéri ott lenned. ;)

2012. júl. 28. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Kur** jó
2012. júl. 30. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!