Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOTE gólyatáborban mennyire...

SOTE gólyatáborban mennyire lesznek szívatások? Mi van ha mondjuk mit tudom én vetkőzni kell, mert ez a feladat és nem akarok? Ha nem csinálom meg mi van? 21/L

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen lesz és várom már nagyon! De félek is egy kicsit...Aki volt már, írjatok légy szi'! :)

2012. júl. 26. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Mint mindenhol, biztos itt is vannak kicsit kellemetlenebb feladatok. De nem erőltethetnek rád-rátok semmit, ha szeretnéd megcsinálod, ha nem hát nem. Senki nem fog megkövezni érte. :)
2012. júl. 26. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk inkább csapat építés volt. Mondjuk azért is van. De ha ennyire parázol ne menny el.
2012. júl. 26. 23:12
 3/12 reptoid ***** válasza:
57%

21 vagy, de nem igazán gondolkodsz felnőtt módjára :D

Semmi sem kötelező, nem tartanak a fejedhez fegyvert egy feladatnál sem. Ha nem csinálsz meg valamit, amire amúgy önként kell jelentkezni, akkor tudomásul veszi mindenki, felnőtt emberek lesznek ott. Ha valami foggyos meg beszólna valamit, akkor le kell sz@rni, de még ha cikinek is éreznéd, ne aggódj, úgyse fog emlékezni már senki rá 10 perc múlva, annyit isztok :D

Nyugi!

2012. júl. 26. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
23:13 Azért nem gondolkozik szerinted felnőtt módjára, mert nem szeretne vetkőzni? Ha szeretne, akkor már mindjárt felnőtt, érett embernek gondolmád mi? Ez az aztán a logika
2012. júl. 26. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok bele szólni, de szerintem a felnőttes gondolkodást inkább pl erre értette: " Mi van ha mondjuk mit tudom én vetkőzni kell, mert ez a feladat és nem akarok? Ha nem csinálom meg mi van?"

Szóval: Igazán nem gondolhatja, azt hogy bárki is kényszeríteni fogja rá...

2012. júl. 27. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha olyan feladat van, ami neked nem tetszik, csak siman mondd meg a tobbieknek kedvesen lazan,hogy Najo skacok en ezt inkabb kihagyom!

Melyik karra vettek fel egyebkent?

2012. júl. 27. 01:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálunk relative kis csoportok voltak, így szinte "belekényszerítettük" egymást a feladatokba. :) VISZONT! Ismeretlenül is összebeszéltünk, hogy én ezt nem akarom, csinálja más, stb. Persze volt olyan is, ahol nem mondták el előre, hogy mi a feladat. Így esett, hogy srác bizony szőrös férfi hasról nyalogatott pálinkát, míg nekem szerencsém volt és ennél a feladatnál pont a párommal kerültünk egymás mellé.

Egyébként többnyire nagyobb egyetemi karokon 30-40 fő van egy csapatban. Annyit mondasz, hogy te ezt nem és kész. Senki nem fog ezért csúnyán nézni rád, vagy utálni!

2012. júl. 27. 01:50
 8/12 reptoid ***** válasza:

00:36

Látom, azért egyesek még szerencsére tudnak szöveget értelmezni :)

2012. júl. 27. 09:53
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én sem úgy gondoltam, h kényszerítenek, csak kellemetlen, ha

10 fős csapatból kilencen szidnak...

De akkor oké ..:):)

Nálatok milyen szívatások voltak? Írnátok párat? :)

2012. júl. 27. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

7-es vagyok, nem szid senki, max próbál rábeszélni, hogy naa ne legyél már ilyen stb stb. Volt hogy ilyenkor lecsúszott még egy feles és hát istenem egyszer élünk. Azt tudni kell, hogy rengeteg fotó készült, amit meg is kaptunk, de cenzúrázva. Nem kerül a nagy nyilvánosság elé olyan felvétel, ami kínos lehet. :) Gólyavideónk is készült anno, abban sem voltak senkire nézve kínos jelenetek.

Hogy mik voltak? Pia váltó, az rengeteg. X távolságra egymástól váltva egy boros kóla, egy pálinka. Mi általában beosztottuk úgy, hogy a pálinka a fiúkra jusson, mert a lányoknak kicsit jobban ütött.

Volt talicskázós szívószállal sörivós verseny (talicska pózban).

Volt olyan, hogy ruhaláncot kellett csinálni. A levetett ruhákat összekötni és melyik csapaté lesz hosszabb. Mi 4-en voltunk lányok és az egész csapat alsógytára/bugyira vetkőzött. Mi lányok kaptunk egy plédet, 4-en "összebújtunk" és körbetekert a csapatvezetőnk vele, aztán segítettünk egymásnak öltözni a pléd alatt, szóval rajtunk kívül senki nem látott semmit.

Volt olyan, hogy a csapatból két ember mutasson be minél több szex pózt, olyan, hogy az egész csapat álljon be egy nagy élő orgia képbe, olyan hogy szintén a csapatból ketten valamilyen pózban durrantsanak lufit...

Olyan, hogy a csapatból hárman voltak, egyik szájába vett egy korty sört, átadta a másik szájába, az a harmadikba, az pedig pohárba köpte. Mázli volt ha csaj volt a középső ember! XD Én ebben nem voltam benne szerencsére, de mi egyenesen öklendeztünk! :D A végén ha megitta valaki a végterméket, az plusz 5 pont... :D

Igazából poénnak kell megélni mindent, nem gigantikus szivatásnak. Inkább csapat kovácsoló szerepe van a tábornak, mint szét alázó. Amit nem akarsz, azt nem csinálod meg és ilyen egyszerű.

2012. júl. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!