Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SE-ETK ápolónak van mesterképz...

SE-ETK ápolónak van mesterképzése? És doktori?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Hallottál olyan doktorról aki ápoló? Ez nevetséges kérdés.
2012. júl. 25. 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:
szóval megtudtam h van
2012. júl. 27. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Drága utolsó, akkor legyen nagy arcod, ha biztos vagy a válaszodban. Igen lehet, a SOTE doktori iskolájában patológián belül van, ez esetben az "ápolástudományok doktora" címet kapod meg.
2012. júl. 27. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Az az általános orvos szakosodása. nem az ápolóé.
2012. júl. 27. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: Hívd fel az egyetemet, ott megmondják. Egyébként a nővérem itt tanult, én is itt fogokok, van róla fogalmam. Bárki lehet doktor, az orvosok és a jogászok automatikusan megkapják ezt a címet, de bármilyen tudományágban lehetőség van a doktori fokozat megszerzéséhez.
2012. júl. 27. 12:17
 6/10 A kérdező kommentje:
ápolás mesterszak: " A mesterképzési szak képzési célja, az elsajátítandó szakmai kompetenciák:..... A végzettek felkészültek tanulmányaik doktori képzés keretében történő folytatására.'
2012. júl. 28. 00:53
 7/10 anonim válasza:
4%
Oké, megnéztem a kategóriát, ez nem a humor... Úristen, ilyen tényleg van? És akkor valaki doktori diplomával fog ágytálazni meg ágyat húzni?? Megáll az ész...
2012. aug. 1. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem, valószínűleg minimum intézetigazgató lesz (ugyanis normális országokban ezt csinálják a diplomás ápolónők) de valószínűbb hogy ápolástudományi kutatásokban fog dolgozni.
2012. szept. 23. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
3%
intézetigazgató? egy ápoló? hagyjál már...... főorvos, professzor...az az intézetigazgató. Amúgy meg ha ennyire doktor akarsz lenni, miért nem mész el orvosira? ja mert az nehéz a te agyadnak? de akkor meg ha nehéz, ne akarj doktor lenni. szánalom....
2013. febr. 12. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Elnézést, valóban rosszul írtam. Intézetvezető. Más, mint az igazgató, bocs :) Szóval egy ilyen szakember tudja koordinálni a kórház dolgozóit, és sok-sok féle dolot. Mellette van főorvos, neki más a feladata, semmi köze pl az élelmezéshez vagy a takarításhoz meg az egyéb tengernyi dologhoz, aminek egy kórházban rendben kell lenni.
2013. febr. 13. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!