Mit gondoltok napi 3-4 óra utazással lehet győzni az egyetemet, hogy szabadidő is jusson az embernek?
Figyelt kérdés
Nem büfészak levelezőn, ahova kéthetente kell járni 1 nap...2012. júl. 25. 16:15
21/21 anonim válasza:
Egyébként a koleszra visszatérve, én nagyon szerettem. Mert tényleg ott volt a társasági élet. Volt nekem is olyan ismerősöm, aki csak tanult, meg utazott, utálta az egész egyetemet. A diákélet nem csak ebből áll, nekem a legszebb emlék az életemben. Még úgy is, hogy az 5 év alatt minden évben másokkal laktam együtt, és a legtöbb csajjal elég nehéz volt kijönni. De nagyon sok barátom volt, és ha utazgatsz, ebből kimaradsz. Persze a pénz, az nagy úr. Nálunk a koliba is elég nehéz volt bekerülni, az albérletet meg én sem tudtam volna kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!