Mit gondoltok napi 3-4 óra utazással lehet győzni az egyetemet, hogy szabadidő is jusson az embernek?
Én kollégista voltam, és nagyon élveztem. Igen, elég sokat buliztunk, és tanulni nem lehetett. Mert 4-en voltunk egy szobában, hogyan? Vizsgaidőszakban minden reggel beültünk a könyvtárba, és ott tanultunk.
Egyébként a kolesz sem valami olcsó mostanság, szerintem a diákbérlettel az utazás olcsóbb lenne.
Az sem mindegy, hogy hogy van az órarend, mert nekem volt, hogy még 6-kor is volt órám. Meg nem kell minden tantárgyra év közben is tanulni. Inkább a vizsgaidőszak a húzós.
Szerintem meg lehet próbálni, 10-12 hét a szorgalmi időszak, utána vizsgaidőszak, az alatt nem kell annyit utazgatni.
Óbudai Egyetem
Nem tudom, valahogy nem hiányzik a kolis élet, 4-en egy szobában, nem szeretek alkalmazkodni vadidegenekhez...
Bejárás valóban olcsóbb lenne: havi 5600 ft.
NEM. ráadásul hülyeség is, mert kimaradsz mindenből. pár hónap után totál megkeseredett, kirekesztett ember leszel.
3-4 emberrel össze kell dobni a lét albira, vagy ott a kolesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!