Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bolyai János MSZK mik a...

Bolyai János MSZK mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Azt hallotam hogy ez Magyarország legjobb műszaki szakközépe ez igaz érdemes harmadiknak megjelölni? (Fazekas és Apáczai után) nehéz oda bekerülni? És amugy hogyvan ez a felvételi akármenyi sulit meglehet jelölni? Vagy mondjuk csak 3-at és utánna fizetni kell vagy hogy van ez? (most leszek 8.os)

2012. júl. 25. 15:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Tudom hogy ezt nehéz megmondani mert ez minden évben változik de úgy általában milyen emberek járnak oda ugy értem hogy ebbe a suliba azok mennek akik tényleg ode akarnak járni vagy azok akik csak azért jelölik meg hogy legyen egy hely ahova biztos hogy felveszik? És ez most nem olyan fontos kérdés, de jól gondolom hogy nem sok lány jár a bolyaiba? :)
2012. szept. 5. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Èn is oda jártam, ès elèggè nem voltak szimpatikusak. Állandòan csak a szivatás ment, gyakorlaton is arcra osztályoztak. Csak annak ajánlom ezt a sulit aki megszállott,ès minden álma az,hogy villamos mèrnök legyen,mert különben csak szenvedès lesz.
2016. febr. 17. 05:03
 13/15 anonim válasza:

Az elektronikai oktatás jó, de az informatikai kegyetlen rossz.

A tanárok silányak, ha azt akarod hallgatni, hogy "Gyurcsány idejében jajj de jó volt" vagy nézni az alkoholista műszakis tanárt aki beállva PAPÍRREPÜLŐCSATÁT játszott az óra közepén, a szadista hajlamú, retardálnak tituláló matektanárt, a wikipédiáról olvasó és az ottani írásokból tanító tanárt, a gyújtogatós osztályt, a más üvegébe belehugyozó osztálytársakat (az üveg gazdája beleivott szegény) a drogoa diákot, a balhékat, akkor ez a te helyed. Ha ezek ellen mersz szólni, leharapják a fejed.

2016. okt. 18. 20:49
 14/15 Matyi bá válasza:

Jó iskola. Testvérem is odajárt.

Annyi jó dolgot mondott el, hogy csak na! Volt például egy román magyartanár, aki nem tudta leírni a nagy "O" betüt. Amikor bátyámék az Odüsszeiát vették, a tanár mindig úgy írta fel, hogy 6düsszeusz. De ez csak a jéghegy egy kavicsa.Alkoholista narkós gyülekezet. Az, hogy a legjobb szakközép, egy eléggé rossz vicc. Ne dönts felelőtlenül, ne menj oda.

2016. okt. 18. 20:56
 15/15 anonim válasza:

Szerintem abszolút jó iskola volt, én szerettem oda járni! Volt egy gázos tanár, az tény, de amikor kiderültek a dolgai, őt kirúgták. A többi tanár pedig szerintem teljesen korrekt volt. Emberileg is, nekem volt pár kisebb balhém, de kiálltak mellettem! És nem utolsó sorban, hatalmas előnyöm volt a BME-es felvételin, sőt, még olyan helyzet is adódott, amikor abból éltem, amit még a Bolyaiban tanultam meg! Ráadásul a kolesz egy udvaron volt a sulival, semmit nem kellett utaznom egész héten.

Látom itt azért van, aki ezt máshogy élte meg, de én abszolút nem ezt tapasztaltam. Ha te magad rendben vagy, akkor nincs mitől félni.

2016. nov. 27. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!