Milyen OKJ-s képzéseket ajánlotok?
Először azt írtad elakarsz vele helyezkedni, most meg + pontnak, nem mindegy.
Ha elakarsz helyezkedni vele akkor rendes szakma pl. szakács, pincér, ápoló stb. (idegenforgalmi, informatikus képzések nem érnek semmit + azok sem amik különféle menedzserek, de iskolája is válogatja, jelentkezés előtt informálódj).
Ha + pontnak kell akkor érdemes olyan szakra jelentkezni amilyenre egyetemre is fogsz, mert akkor lesz némi tudásod előre. pl. ha pénzügy felé mész akkor olyan szakra, ha nincs olyan ami ebben segíthet akkor továbbra is a rendes szakmák. Szakács, pincér, ápoló, szociális gondozó stb. stb. Ezekkel külföldön is el lehet helyezkedni ellenben a sok szakemberes hülyeségekkel. Mindenre van már szakember. Wc pucoló menedzser, takarító menedzser, ajtó nyitás menedzser és társai felejtős.
Úgy értettem, hogy legyen egy jó OKJ-s képzésem, ha esetleg nem vesznek fel jövőre sem.
Szülésznőnek jelentkeztem, akkor ha valamilyen egészségügyi OKJ-t választok, akkor jól jövök ki.
Sosem voltam még szülésen. Hogy van lehetőség elmenni megnézni párat?
És köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!