Gyógyszerész szakról át tudok menni általános orvosira? Persze különbözeti vizsgákkal!
én a fél karomat odaadnám, ha jövőre felvennének gytk-ra :D
nem akarlak lebeszélni az orvosiról, de ha belegondolsz, számos előnnyel jár, ha gyógyszerész leszel inkább :
-előbb végzel, hisz csak 5éves, és nincs szakorvosi képzés
-többet keresel, mint egy orvos
-marad időd a családodra, nem kell ügyelni (lehet, ez csak nálam fontos szempont, de sok orvost ismerek, akinek emiatt ment tönkre a családjuk)
-ezzel a diplomával több lehetőséged van: gyógyszergyár, gyógyszertár, gyógyszerkereskedelem, marketing, stb...
Utolso elotti vagyok :)
Kedves utolso: hova keszulsz? :)
Így van, nincs átjárás. Csak FOK-ÁOK esetén - első 1 v. 2 évben lényegében ugyanazt tanulják.
"én a fél karomat odaadnám, ha jövőre felvennének gytk-ra :D " - jó olvasni ilyen lelkes diákokat. :) Én is így voltam, nem vettek fel elsőre és most fogok kezdeni.
Szóval ti is ill. a kedves kérdező is ne keseredjen el, érettségizzetek újra, használjátok ki ezt a plusz 1 évet hasznosan. :)
3.vagyok (a kézlevágós xD)
kedves utolsó: őszintén gratulálok!!!! :)
ha pestre vettek fel, megírnád majd kérlek,hogy milyen a gólyatábor,a légkör,a csoporttárasak,a tanárok,a vizsgák,stb? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!