Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Honnan tudják már egyes...

Honnan tudják már egyes emberek itt akár hogy felvették-e őket egyetemre? Én be se tudok lépni az efelvimbe hogy lássam hogy zöld vagy sem. Izgulok és szeretném már tudni. Ponthatár alapján felvettek, de ez ugye nem 100%

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor várod a postást minden nap.
2012. júl. 24. 22:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vársz éjfél utánig amíg lecseng a nagy hullám és bejelentkezel akkor.

Nem tudok mint mondani.

Nem akarlak megbántani de az egyetemen egy kicsit több önállóságot mutass mert hamar ki fognak szórni...

2012. júl. 24. 22:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom milyen az egyetem... Jártam már. Csak nem nekem való volt a szak. Egyébként azrt vagyok fent mert várok,pedig hulla fáradt vagyok.
2012. júl. 24. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Semmi baj, a többi szak sem neked való.
2012. júl. 24. 23:10
 15/21 A kérdező kommentje:
SZerintem neked sem... Izgulok...ENnyi az egész..
2012. júl. 24. 23:23
 16/21 anonim válasza:
Megoldódott a probléma?
2012. júl. 25. 00:24
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

"SZerintem neked sem... "

Én már fel tudod mutatni egy jó minősítésű oklevelet (Gyengébbek kedvéért: Diplomát. ) Te?

2012. júl. 25. 00:36
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Jah, és műszaki egyetemen mérnöki diplomát, nem buktaporcukrozó szakon...
2012. júl. 25. 00:36
 19/21 A kérdező kommentje:

Nekem 2 technikusim van,s egy boldog családom:) S gyermekem is van.Egy 2éves tündér hercegnő anyukája vagyok.

Egyébként ha be tudnék lépni az efelvibe nem irtam volna ki a kérdést.S könnyű azt mondani,hogy lépj be az efelvibe és zöld ahova felvettek.. Ez a probléma hogy nem enged be.

Eddig büfészak volt,most meg porcukrozó bukta szak.

Egyébként ne itt dicsekedj szerintem a diplomáddal. Van egy számomra igen közel álló személy,3 diplomája van.Egész tanulmányai alatt 1 4ese és 1 1ese volt csak.Na őrá felnézek,s ha ő oltogat(na) de nem teszi mert tiszteli annyira a másikat hogy nem szól be neki! Amikor te jelentkeztél nem izgultál,hogy felvettek vagy sem? Ja nem persze,mert te rögtön felvétel nélkül felvettek OSZTV-n elért helyezéseseddel.. Ugye?

2012. júl. 25. 09:04
 20/21 anonim ***** válasza:
de, a ponthatár az egyetlen 100%, te szerencsétlen!!
2012. júl. 25. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!