Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Minden egyetem küld sms-t...

Minden egyetem küld sms-t arról, hogy felvettek -e, vagy intézménye válogatja?

Figyelt kérdés

Illetve még annyi, hogy a felvi mennyire hivatalos? Ha ott azt írják, hogy felvettek, és megadták a pontokat, akkor olyan nincs, hogy ezt felülírja az intézmény, és ők mégsem adták meg azokat a pontokat?

(Nem vagyok hülye, ez már az MA-s felvételim, szóval nem most először van dolgom a felvivel, csak speciális az esetem) Szóval az intézmény is a felvi alapján küldi ki a bejutottaknak az értesítőt, vagy a saját rendszere, pontjai alapján?

Bocsi, ha kusza lett, de kissé feszült vagyok...

2012. júl. 24. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
még én sem kaptam
2012. júl. 24. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Elvileg a felvi nem hivatalos, de én még nem hallottam olyant hogy az későbbiek során eltért volna.
2012. júl. 24. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki küld szerintem, viszont én fevimbe zöld az a hely ahova felvettek.
2012. júl. 24. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Elvileg a felvi nem hivatalos"

A felvi a leghivatalosabb... Lévén rajta keresztül megy az egész.

Az egyetem NEM küld sms-t. A felvi küldi ki.

A pont már NEM változik. Ha a felvi alapján fel vagy véve, akkor igen, fel vagy véve :)

Amúgy az OH küld egy határozatot a felvételről.

2012. júl. 24. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy az utolsó leírta, de ha már nem az első neked is illene tudni.

A felvi küld csak egy nem hivatalos sms-t, de csak nagyon extrém esetekben lehet ettől eltérés.

Az adott egyetem egy levelet fog küldeni nem sokára a teendőkkel.

2012. júl. 24. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
semmilyen egyetem se küld sms-t, azt a felvi intézni. de nagy baromság. megnézed a ponthatárt és ha felette vagy, akkor örülsz. ennyi...
2012. júl. 25. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!