Orvosi egyetemen van nyári gyakorlat? Vagy szabad a nyár?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 17:10
2/5 anonim válasza:
Van bizony, mar az elso evtol. A baratnom a szulesz-nogyogyaszati osztalyon agytalazik.
3/5 anonim válasza:
ágytálazik?:D Nem mondod komolyan hogy az egyetemistákkal végeztetik az ágytálazást...:S Arra nem az ápolók vannak? Hmm..
4/5 anonim válasza:
Egy hónap nyári gyakorlat van első, harmadik és negyedik évben. Utána nem tudom van-e. Másodikban azért nincs, mert sok a szigorlat. A Semmelweis Egyetem honlapján megtalálod a tematikát is, h melyik évben mit kell csinálni.
Előzőnek: Igen, első évben az ápolástan gyakorlat elég nagy szopás pl, ilyenek vannak h: ágyneműcsere, betegfelvétel, műszerek fertőtlenítése, "kórtermi rend biztosítása"...
Itt a link, ha érdekel: [link]
Ott rákatt pl. az ápolástan gyakorlatra, aztán tematikára. Ott le van írva minden...
Én is orvosira jelentkeztem, nem lesz egy leányálom az tuti..:(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 18. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!