Kommunikáció és médiatudomány. El lehet helyezkedni?
jah... ez a "Mikiegér" szak, ahova minden h*lye p*csát felvesznek és mindenki 5-sel végez..
ne ilyet tanulj, ha főiskolára akarsz menni..
Kom.-os vagyok, de azt mondom, ha van eszed, másra mész. Túltelítettség van a szakmában és valóban, ha nincsenek jó kapcsolataid vagy nem vagy nagyon tehetséges, elmehetsz a francba. Az meg mindegy, hol végzed.
Kedves első!
Nem vesznek fel minden hülye p*csát és nem végez mindenki 5-sel. Én sem tartom magam hülye p*csának -a környezetem sem- és nincs sok 5-öm. Ráadásul a kom.-os diplomások között is vannak kiváló újságírók, riporterek.
Értem... Nem gondoltam volna hogy ilyen rossz a helyzet.
Pedig igazából ez az egy szak volt ami legjobban érdekelt, de ha tényleg ilyen nehéz elhelyezkedni, akkor nem szabad erre menni.
Kommunikáció szakra semmiképpen ne menj. Még egyszer mondom: SEMMIFÉLEKÉPPEN NE MENJ.
Kommunikáció szakon a szó legszorosabb értelmében semmit nem tanítanak. Tudom, mert láttam kidolgozott tételsorokat különböző tárgyakból. Az anyag mennyiségére és minőségére a legjobb szó tényleg a nulla.
Az előzőekből következik, hogy a komm. szakosok a PR-hoz sem értenek, mint ahogy semmi máshoz sem. Ezt első kézből tudom, ugyanis én is kerestem a cégemnek PR-os gyakornokot komm. szakosok közül, és a nagy részük nem hogy a PR-hoz nem értett még annyira sem, mint én (programozó vagyok), hanem angolul sem tudtak megszólalni.
Próbáltam félreérthetetlenül fogalmazni. Ha kedves a jövőd, akkor kerüld el ezt a szakot jó messzire.
én is kommunikáció és média szakra szeretnék menni... vagyis eddig ez volt a terv, csak magas a ponthatár
írtátok, hogy van ez a PR-os valami... ez pontosan mi is?? és ilyet hol lehet tanulni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!