A József Attila Gimnáziumról (Budapest) szeretnék többet tudni?
Figyelt kérdés
Tehát, most megyek 8.-ba, és szeretnék tapasztalatokat hogy milyen az a suli. Én oda szeretnék járni, és hogy jók a tanárok? jó a tanítás? közösség? stb. Kérlek ha valaki oda jár, akkor segítsen nekem.
u.i. És van neki egy honlapja jagbp.sulinet.hu az nem jön be. nem nyílik meg. mit tegyek?
Előre is köszönöm! :))
2012. júl. 21. 18:03
11/15 anonim válasza:
Én a JAG-ba járok franciára és nagyon szeretem, a tanárok is jók meg a diákok is jófejek, csak ajánlani tudom:))
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, mind a kettőben elől vagyok az ideiglenes listán, szóval szabad a pálya. :))
2013. márc. 20. 18:19
15/15 anonim válasza:
en is a JAG-ba szretnek menni!:) 7.ben lett egy harmasom fovibol fel evkor :/ de a tobbi 4-5 most kezdtem a nyolcadikot ugyh mindent megprobalok:) van eselyem bejutni a harmassal? mennyi pont kell? en az altalanos tagot szeretnem megjelolni! ha nem lenne eselyem bekerulni akkor ajanlotok valami jo sulit es felvennenek? es a 18.keruletben lakok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!