Mi a véleményetek a pesti Városmajori és Eötvös Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Ez az a két kiemelt iskola a 6 kiemelt gimnáziumok közül.Nem tudom,hogy melyikbe jelentkezzek első helyen,csak azért.Német az első nyelvem,második nyelvnek az angolt,vagy Városmajori esetében japánt választanám.Mi a véleményetek? Nem vagyok erős reál tárgyakból,humán beállítottságú vagyok.#Eötvös-Városmajori-Gimnázium-melyik-a-jobb-összehasonlítás-vélemények
2012. júl. 21. 12:33
1/14 anonim válasza:
Városmajori nem Pesten, hanem Budán van!
2/14 A kérdező kommentje:
Jó-jó,azóta én is rájöttem,de nem ez a lényeg,ha a 6 kiemelt gimnáziumot említjük rögtön tudjuk,hogy melyikről van szó.
2012. júl. 23. 08:43
3/14 anonim válasza:
Hát én a Városmajoriról azt hallottam, hogy nagyon rá van hangolva a tanulásra... Mármint nincsenek bulik meg ilyesmi...
Az Eötvösbe jár az egyik ismerősöm. Ő nagyon dicséri:D
4/14 anonim válasza:
Városmajorban ahogy hallottam sok a füves, az Eötvösös bulik elvileg nagyon jók, mindkettő iskola erős, és ismerőseim mindkettőt dicsérik. Viszont a Városmajorban a japántanár nem túl jó (legalábbis ezt hallottam).
5/14 bordercollie09 válasza:
A városmajor nagyon jó iskola (én oda járok) jók a tanárok és a diákok is jófejek. Amugy minden iskolában vannak füvesek meg drogosok.
6/14 anonim válasza:
VMG-ben ének, biosz, matek, info tagozatok indulnak, meg a nyelvi előkészítő (német, spanyol), szóval ha nem 0.ba akarsz menni, a majort inkább hagyd.
7/14 anonim válasza:
A Városmajori jó, csak messziről kerüld el a spanyolt! Állítólag kibírhatatlan a tanár.
8/14 anonim válasza:
már melyik tanár? tudom lejárt kérdés, de ha még látod légyszi válaszolj! én spanyol 0.ra járok, mindegyik spanyol tanár tanít, és mindegyik kiváló tanár, és jó fejek is.
9/14 A kérdező kommentje:
Soha nem volt egységes vélemény egy tanárról sem ;)
2014. febr. 21. 16:42
10/14 anonim válasza:
ez lehet, de nálunk és a felsőbb évfolyamokban is mindenki szereti az összes spanyol tanárt, legalábbis ismeretségi körömben nincs kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!