Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegeden a Miok-on teljesen...

Szegeden a Miok-on teljesen ingyenes az oktatás? Mi a véleménye az ott tanulónak róla?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudok sokat segíteni csak, hogy 23 éves korig ingyenes. Nekem egy barátnőm járt oda és szerette.
2012. júl. 17. 09:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is az egyik barátnőm járt oda, csupa pozitív dolgot mondott róla, mert valamelyik nap kifagattam a suli miatt, mert tesóm is oda jelentkezett:)

Bizonyos életkorig ingyenes a képzés, de azért nyílván bele kell kalkulálni bizonyos költségeket? könyvek, vizsgadíj..

Tesóm mondta, hogy beiratkozásra vinnie kell 10 ezer forintot, nem mondta mire pontosan, de szerintem adminisztráció költség és diákigazolványra talán.

2012. aug. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!