Miért nézik le az emberek azokat akiknek legalább 490 pontjuk lett a felvételin?
Figyelt kérdés
Sokat tanultam, és meg is lett az eredménye, 492 pont.2012. júl. 15. 19:52
11/12 anonim válasza:
08:41 Akkor olvass a sorok között. Ha annyira nem akarna kérkedni a pontszámával, akkor azt írta volna, hogy miért nézik le azt az embert, akinek magas a pontszáma, és nem írkálta volna ide a sajátját, amit mellesleg senkit sem érdekel. Az ilyenek hátrányba lesznek egyetemen (ha bekerültek), mert az ilyen embereket sehol sem szeretik, okosabbnak képzelik magukat és senki sem fog segíteni nekik. De meg is érdemlik
12/12 anonim válasza:
kamukérdés, eleve 98 van a nevében, és más közoktatás, tanfolyamok, stb kérdésekhez ír hülyeségeket (pl. megvettem a nyugtatóim a matekórákra, vagy nem tudom). szóval szerintem a kérdező sosem fog jó érettségit írni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!