Miért nézik le az emberek azokat akiknek legalább 490 pontjuk lett a felvételin?
Senki nem nézi le, sőt! Csak sok az irigy, és állandóan meg a stréberezés, na meg a trollkodások. :)
Ne vedd magadra, inkább örülj neki, hogy ilyen klasszul sikerült! Folytasd tovább az egyetemen is hasonló eredményekkel, és gratulálok! :)
Nem lenézik, csak magamról is tudom hogy baromi sokat tanultam és a legjobbat hoztam ki magamból még sincs sok pontom...
És nem az a baj, hogy neked ennyi van hanem az olyan kérdések hogy 493 pont elég ide vagy oda...Holott 1000% hogy be fogtok kerülni...Ez az ami mindenkiben felviszi a pumpát...
492 pontos van, és GYIK.hu-n kérdezgetsz ilyen hülyeségeket?
Akkor mit mér az érettségi?
ELnézést, de az utolsó kommentelővel egyáltalán nem értek egyet. Már bocs de ez hülyeség "más felé képzelje magát". Szerintem semmi ilyen nem járt az eszében, lehet hogy egyszerűen csak sok pont kell ahova menni akar, és felelősségtudattal rendelkezik, hogy tanulni, kell mert oda szeretne menni ? O.o
Ha akárki el tudna érni ilyen pontszámot, akkor nem is kéne felvételi rendszer :) Én is tanultam sokat, és messze nincs ennyi pontom, azért nem könnyű egy ilyet összehozni
Amikor már bejutsz, akkor senki, soha nem fogja megkérdezni milyen eredményed lett. Ennek csak a felvételi döntésig van jelentősége. Utána lényegtelen.
Arra vigyázz, hogy amikor már bent vagy az egyetemen, ne kérkedj vele. Hátrányba leszel, amikor mások jegyzeteire lesz szükséged vagy információra egy órai eseményről, amin nem voltál ott (például betegség miatt).
Amúgy tényleg nem nézi le senki azt, akiknek magas pontszámuk lett. A kérkedés, fölényeskedés veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!