Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek 16 évesen abbahagy...

Szerintetek 16 évesen abbahagyjam az iskolát?

Figyelt kérdés
Most leszek 2.-os. Utálom az iskolai közösséget, egyszerűen semmi kedvem nincs már tanulni... És nem tartom magamat hülye gyereknek, nem cigizek, nem iszok.(Ez a mai 16 évesek 70%-áról nem mondható el) A másik ok,hogy a szüleim elváltak, és talán ha elmennék valamit dolgozni, azzal besegítenék egy kicsit anyukámnak.

2012. júl. 13. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
A mai világban a legtöbb diplomás is munkanélküli. Akkor te nulla végzettséggel mégis milyen munkát szeretnél magadnak?
2012. júl. 13. 15:50
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

"A mai világban a legtöbb diplomás is munkanélküli. Akkor te nulla végzettséggel mégis milyen munkát szeretnél magadnak?"

Sajnos ez igaz. Két diplomával a kezemben nem kapok a végzettségemnek megfelelő állást. Ennyi tanulás után nem akarok samburgert sütögetni, a hazámat pedig semmi pénzért nem hagynám el. Marad tehát a kényszervállalkozó státusz, vagyis: fizetem az adót mások ellátására, és néha nekem is jut valami kevés... Hidd el, kérdező: szakmunkásként könnyebb.

2012. júl. 13. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Jelentkezz át egy szakmunkásba, és tegyél le egy szakmát! Így legalább van esély, hogy kapsz munkát. Ha jó szakmát választasz jól kereshetsz.
2012. júl. 20. 14:46
 14/19 anonim válasza:
Oszinten szolva szerintem amellett h erettsegi nelkul semmit se ersz a masik tobb 10.000 diplomas(koztuk egyetemes) munkanelkuli mellett, gondold at h ezt az eletete akarod e.Apropenzert dolgozol amibol epp h megelsz, ha megelsz.Az ilyenek altalaban az annyuk mellett ragadnak es sose lessz onnallo eletuk.Szerintem szar lenne kicsit minimal berert dolgozni vagy annal kevesebbert, meg attol is felnel h megigyal egy uditot egesz eletedben mert neh ne jusson kenyerre...Minden esetre jol gondold at, foleg ha kepes vagy a tanulasra..
2012. júl. 31. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ahogy a fogalmazásodat és a helyesírásodat elnézem... bagoly mondja verébnek a tanulás fontosságát.
2012. júl. 31. 23:33
 16/19 anonim válasza:
A francnak kell beugatni rohadt nem ideillo dolgokat...ennek most pont semmi koze nem volt a temahoz...azon gondolkozz el h van e igazsag abba amit mondtam,es ne csak azt nezd h tokeletes peldaja vagyok e annak amit mondtam.Es ha nem tudnad az ember a hibaibol tanul,es en nem mondtam egy szoval se h nem a sajat hibaimbol indultam ki.Szanalmas h nincs egyeseknek jobb elfoglaltsaguk.Es ha tobbnyire az ekezethiany a nagy bajod akk mellekesen mondom h nem magyar nyelvu op rendszerem van hanem angol es amugy se irkalok sokat h nagy gyakorlatom legyen benne,papiron nem lenne sok belekotnivalod az irasomba.
2012. aug. 1. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem az ékezethiányra gondoltam. Mindegy.
2012. aug. 1. 08:11
 18/19 anonim válasza:
Hidd el minden hibamat latom,csak feleslegesnek erzem h mindent javitgassak foleg h az amberek 80%-a igy ir neten, a kommenthuszar atka h az ember nem irhat 2 A4-es oldalra 2 hibat mert mar az van h "veszek neked szotart" meg ilyen hulyesegek.Ennyit errol....
2012. aug. 1. 08:34
 19/19 szily97 válasza:
én is otthagytam negyedikbe a suli, nehogy leérettségizz, nem éri meg, én is 8 általánossal dolgozom,
2015. okt. 19. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!