Melyik suliba menjek? Most leszek nyolcadikos.
Nagyon jó a tanulmányi átlagom, reál vagyok. :) Van a Nagy Lajos Gimnázium meg a Bólyai János Gyakorló Gimnázium Szombathelyen. A Bólyai bioszos, természetes, az NLG matekos(matek szak is van). Biológusnak szeretnék tanulni, és nem tudok választani: NLG vagy Bólyai? Matekból vagyok a legjobb, utána bioszból, majd fizika, kémia, töri és nyelvtan és irodalom (így egymás mellett). Sokan az NLG-t ajánlják, meg hogy a Bólyaiban strébereket képeznek... (Ezzel persze nem akarok megbántani senkit!!!)
Illetve van a Bólyainak diákszállása? Az NLG-nek van, hallottam. És ha akarunk igényelni szállást, akkor azt hol kell feltüntetni? Illetve ha mondjuk kilencedikben nem kértem, de tizedikben szeretnék, azt lehet? Vagy év közben?
Én a Nagy Lajost ajánlom, mindenképpen. Nagyon jó hely minden meg van és a szinvonal sincs lemaradva a Bolyaitól. Amúgy mindent el lehet intézni évközben is nyugodtan. Ja és a tanárok nagyon jófejek (maguk módján),de kellően szigorúak. 11.-től itt is-mint a Bolyaiban-felvehetsz fakultációkat...
Szeintem az NLG-t válaszd!!! :D
Én azért, ha esetleg BP is szóba jöhet, nagyon ajánlom a Fazeskast és az Apáczait, meg a Szent László kémia-biológia tagozata is nagyooooon szuper. :)
Egyébként oda jelentkezz elsőként, ahová a szíved jobban húz Menj nyílt napokra, érdkeklődj felsőbb évesektől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!