Melyik suliba menjek? Most leszek nyolcadikos.
Nagyon jó a tanulmányi átlagom, reál vagyok. :) Van a Nagy Lajos Gimnázium meg a Bólyai János Gyakorló Gimnázium Szombathelyen. A Bólyai bioszos, természetes, az NLG matekos(matek szak is van). Biológusnak szeretnék tanulni, és nem tudok választani: NLG vagy Bólyai? Matekból vagyok a legjobb, utána bioszból, majd fizika, kémia, töri és nyelvtan és irodalom (így egymás mellett). Sokan az NLG-t ajánlják, meg hogy a Bólyaiban strébereket képeznek... (Ezzel persze nem akarok megbántani senkit!!!)
Illetve van a Bólyainak diákszállása? Az NLG-nek van, hallottam. És ha akarunk igényelni szállást, akkor azt hol kell feltüntetni? Illetve ha mondjuk kilencedikben nem kértem, de tizedikben szeretnék, azt lehet? Vagy év közben?
Szia! Bolyaiban 11. osztálytól felvehetsz bármilyen tantárgyat fakultációként. Akár irodalmat, történelmet, matematikát, informatikát, nyelveket is, nem csak biológiát, fizikát és kémiát. Én személy szerint a Bolyait ajánlanám, sokkal színvonalasabb (igaz NLG is az).
Saját kollégiuma nincs tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!