Tudnátok ajánlani, Budapesti középiskolákat?
Madáchban van nulladikos kezdő angol, bár arra szokott a legmagasabb lenni a pontszám, de akik elöl vannak, azok ki is esnek, és máshova mennek, szóval nem lehetetlen. Engem is simán felvettek volna oda is a cseppet sem kitűnő bizonyítványommal, csak én másik szakra mentem
(a nem kitűnő bizonyítványom kizárólag lustaság miatt nem az, és a felvételim egész tűrheően -87- sikerült, valamint szóbelin is rendesen ledöbbentettem a felvételiztetőket)
10/11...
Köszi a válaszod...szerintem azt nem írtam le, de az oka, hogy ennyire szeretnék megtanulni angolul az, hogy később a BME-re szeretnék járni informatikai karra, ha nem vesznek fel, akkor meg valahova építésznek valamint programozónak...Tehát a Szent László tökéletes lenne...a baj csak ott kezdődik hogy nem vagyok vallásos, és ott folytatódik hogy nem is szeretnék az lenni(ezt senki ne vegye sértésnek, nem szeretnék senkit sem megbántani...jó persze katolikus vagyok, de csak papíron) Egyszerűen engem nem így neveltek, nem így gondolkozom...Elsőnek a Budaörsi Illyés Gyulát szeretném megjelölni, azért másodiknak kéne valami olyan suli mint a Szent László, csak nem egyházi változatba...ha tudsz vagy bárki tudna ilyet légyszí írjatok!
Nem is tudtam :)
Megnéztem a honlapját, de a felvételi tájékoztató épp szerkesztés alatt van. Köszi a válaszokat! :)
kőbányai vagyok, és ezt most sértésnek veszem :), nem egy Rózsadomb, de itt is jó lakni...
a felvételihez pedig gratulációm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!