Mi a különbség a web programozó és az internetes alkalmazásfejlesztő szakképzés között? (okj)
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a kettő között mi a különbség, és hogy mit tanítanak az egyiknél, és mit a másiknál.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 4. 15:32
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos? Csak nem értem mi értelme két ugyanolyan szakmát indítani más névvel.
Köszönöm a válaszod!
2012. júl. 4. 16:52
3/7 anonim válasza:
Én nem találtam sehol külön indítva ugyanazon suliban. A legtöbb helyen mindkettő szerepel a megnevezésben. Az egyik a közkeletű név, a másik a magyarosítása.
4/7 A kérdező kommentje:
Pl. computerschool-ba (computerschool.hu) mindkettőre lehet jelentkezni.
2012. júl. 4. 17:59
5/7 anonim válasza:
Hát jó kérdés, elolvastam mind a kettőt, és másképp van leírva, de nem látom a lényegi különbséget így sem. De most már én is kíváncsi vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez az hogy én sem találtam nagyobb különbséget. Én is egyre kíváncsibb vagyok.
Köszönöm a válaszod!
2012. júl. 6. 12:55
7/7 Bence87 válasza:
Szerintem ezért szűnt meg a web-programozó OKJ képzés. Régen volt ilyen, 2013. szeptembertől már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!