Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matematikából mindenképpen...

Matematikából mindenképpen kötelező érettségizni? Nem lehet valami mást választani helyette?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 23:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
erőltesd meg magad.
2012. júl. 4. 16:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezt csináltam eddig is...
2012. júl. 4. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
nem vok egy észlény matekból, de az érettségi az idén is szerintem közröhej volt :) 5öst írtam, úgy h szinte semmit nem tudok függvénytábla nélkül megoldani. Egy kettest nem nehéz egyáltalán összehozni. Mindent kiírsz onnan és ha rosszul is számolsz már 5 pontból kb. 2 megvan :) ne aggódj, ülj le egy jó matekossal és ő biztos h többet segít, mint néha egy tanár is... tapasztalat :D
2012. júl. 4. 17:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, lehet csak ez hiányzott. :)
2012. júl. 4. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Matekból csak akkor lehet kapni felmentést ha diszkalkuliás vagy. De ha az lennél már ált.isi 2. osztályában kiderült volna. /A mi osztályunkban 2 diszlexiás és 1 diszkalkuális van. És ő nekik már alsóba kiderült/
2012. júl. 8. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kiskorban kiderül, az én osztálytársamról tizenkettedikben, pár hónappal az érettségi előtt derült csak ki, amikor egy nyolcéves gyerek házi feladatait nem tudta megoldani. Az utolsó pillanatokban kellett igazolásokért rohangálnia.
2012. júl. 8. 14:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Én is hallottam olyan esetről, hogy csak felnőtt korában derült ki az illetőről, hogy diszkalkuliás.
2012. júl. 8. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:

hát akkor biztos te is az vagy :OOO

REMÉLJÜK!

2012. júl. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!