Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matematikából mindenképpen...

Matematikából mindenképpen kötelező érettségizni? Nem lehet valami mást választani helyette?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 23:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nem, magyar, matek, töri + nyelv kötelező
2012. júl. 3. 23:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező, csak diszkalkulia miatt kaphatnál felmentést alóla. De egy vicc az egész, nehogy már aggódni kezdj miatta.
2012. júl. 3. 23:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Félek, hogy diszkalkuliás vagyok, ezt hol lehet megtudni?
2012. júl. 3. 23:55
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha kis pöttyök jelennek meg az arcodon matematikai feladványok láttán, akkor az bizony már-már egy felmentéssel ér fel.
2012. júl. 3. 23:59
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk volt egy lány akinek nem kellett matekból érettségiznie mert felmentették. Valami vizsgálaton volt ahol 7-el kellett számolni felfelé,meg ilyenek.
2012. júl. 4. 00:05
 6/18 anonim válasza:
100%
matek+magyar+töri+nyelv kötelező !! csak akkor nincs, ha felmentésed van :)
2012. júl. 4. 00:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek rossz jegyei vannak matematikából, az 90%-ban nem diszkalkulia. De egyébként az iskolád szerint illetékes nevelési tanácsadóhoz fordulhatsz szakvéleményért.
2012. júl. 4. 02:48
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
minden hülye azt hiszi magáról, hogy diszkalkuliás... 10ből 9nek, csak tanulnia kéne. vagy beismernie, hogy egyszerűen hülye.
2012. júl. 4. 08:25
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Legjobb tantárgy. Az egyetlen amire nem kellett tanulnom írásbelire se szóbelire, mert amit egyszer megértettem azt nem feleljtettem el. Örülj, hogy érettségizhetsz matekból.
2012. júl. 4. 09:52
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem örülök a matek érettséginek, mert világ életemben rossz voltam belőle, akárhogy is tanultam, meg jártam korrepetálásokra. De erről a diszkakuliáról csak nem rég hallottam, és félelmet keltő volt a leírás, hogy mennyire igazak rám a "tünetek". Semmi bajom nincs az érettségivel, egyedül a matek gátol. A többiből hiába leszek jó, ha matekból meg nem sikerül az érettségi. Ezt olyan igazságtalannak tartom. Nem mindenki egyforma, vkinek ez, vkinek az megy jól, de ettől még nem hülye az ember.
2012. júl. 4. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!