A kéttannyelvű gimnáziumokban tényleg a 11. a legnehezebb tanév?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 15:50
1/7 A kérdező kommentje:
*nem tanév, évfolyam
2012. júl. 3. 15:50
2/7 anonim válasza:
A normál gimikben is a 11. a legnehezebb.
4/7 anonim válasza:
szerintem a 10. a legnehezebb!! akkor volt a legtöbb fajta óránk, utána már szép lassan kiestek (pl ének, föci, kémia)
5/7 A kérdező kommentje:
Én most fejeztem be a 10.-et egy kéttannyelvű gimnáziumban.
Hát a 9. volt eddig a legkönnyebb, mert nem volt fizika-kémia-biológia (utálom a természettudományokat sajnos).
Aztán most 10.-ben bejött a fizika és a kémia, ezért nagyon megszenvedtem ezt a tanévet, sokkal nehezebb volt, mint a 9.
De mindenki azt mondja, hogy a következő év csak rosszabb lesz!
Kiesik ugyan az ének és az informatika, de ezek olyan tantárgyak, amin csak ültünk és szórakoztunk órán, viszont bejön helyette a biológia és a civilizáció, a földrajz pedig magasabb óraszámban lesz.
Így eléggé félek a következő tanévtől, mert nem a nyelvvel van a gond, hanem a többi, felesleges tantárggyal (fizika, kémia, biológia), amit az ég világon semmire nem fogok használni.:/
2012. júl. 3. 17:08
6/7 anonim válasza:
én most voltam 11.es habár sima gimiben nem kéttannyelvűbe, de egyáltalán nem volt nehéz sőt... ebben az évben annyira lusta voltam, hogy még házikat se írtam, még is most lett a legjobb az átlagom... kemény egy négyesem lett(tesi) többi 5 de majd megtapasztalod :)
7/7 anonim válasza:
Én most érettségiztem kéttannyelvű gimiben. Nekem a 10. volt a legnehezebb főleg, hogy 9.be csak szinte a nyelvet tanultuk és nagy váltás volt a vegyes órarend ,főleg a németül tanult tantárgyak. Azután már nem olyan vészes,mert megszokod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!