Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meglátott az igazgató cigizni....

Meglátott az igazgató cigizni. Lehet bajom? Lent!

Figyelt kérdés

Vallásos suliba járok, vasárnap voltam a templomban, ahol egy hitoktatót avattak lelkésszé (jóban vagyok vele, ezért engem elhívott). Nem sok diák volt ott, rajtam kívül 3-an, a többiek tanárok, felnőttek voltak.

Az esemény után kimentem a templom mellé rágyújtani. Láttam, hogy az igazgató messziről néz a cigi miatt, és a hajam is most extrém egy kicsit.

18l

2012. jún. 27. 13:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kérdezőnek annyit hogy semmi köze hozzá, ha meg ez alapján megítél ő baja.

Imádom amikor nem dohányosok okoskodnak olyan témáról amihez közük nincs, csak beléjük van verve egy általános nézet. Nem a dohányosokat kell "lenézni", hanem azokat az embereket akik lenéznek valakit azért mert dohányoznak!

A környezetemben minimum 4 embert ismerek aki több mint 10 év dohányzás után úgy gondolta hogy inkább már nem költ erre hiába szereti, meg hát egészségtelen is, így leteszi. Sikerült is, változni semmit nem változtak, mégis lehetett 1-2 alulművelt ember aki kevesebbnek nézte őket azért mert cigiznek..

És a dohányosok nagy része nem azért dohányzik mert nincs akaratereje, és olyan függőség ez mint a drog. Szimplán jólesik. Most szerinted te mégis hány olyan dolgot csinálsz ami jól esik, mégsem éppen jó az egészségednek?

2012. jún. 27. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy azt mondod hogy gonosz.

Ne védekezz nem támadunk. :D

Nem kifogás, a nikotin az endorfintermelést manipulálja, ezért könnyű rászokni, tényleg nyugtató hatása van.

Amíg függő nem leszel, utána meg a nikotinhiánytól leszel stresszes, és azért gyújtasz rá. Pont egy ördögi kör.

Egyébként pont ezt mondom, ne általánosíts. Nem azért szoktam vissza a mert nincs akaraterőm (na jó, persze bizonyos szemszögből igaz, belejátszik), hanem mert berögződött az ideges vagyok-rágyújtok összefüggés, és elég komoly stressz ért.

Tudom úgy hangzik mintha mentegetőznék, de nem, mert igazából nagyon sajnálom azt aki lenéz mert cigizek, csak próbálom elmagyarázni milyen is.

2012. jún. 27. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:

hány dolgot csinálok ami annyira károsítja a szervezetem nap mint nap éveken keresztül mint a cigi?

hát épp ez az h semmit. de ha még csinálnék is, akk is le akarnák szokni róla, amihez AKARATERŐ kell.

továbbra is felhívnám az értetlenek figyelmét, h a cigiseket nem nézem le, a cigi is árulkodik bizonyos tulajdonságokról.

és hidd el. az az ember aki leteszi 10 év után a cigit bizonyos mértékben változik más ember szemében. konkrét bizonyíték van rá h van elég akaratereje.

meg persze sok embernél a leszokás önbizalmat ad, hisz elért valami fontos dolgot...

2012. jún. 27. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
(de bizonyos mértékben tényleg van előítéletem. cigis csajjal nem jönnék össze)
2012. jún. 27. 14:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Szépen eltértetek a témától, mindegy...

Mellesleg egy dohányos sráccal van alakulóban a dolog...

Hirtelen ez az idézet jutott eszembe: 'A tetovált embert csak az különbözteti meg a nem tetoválttól, hogy ő nem nézi meg azt akinek nincs tetoválása.'

Értsétek jól!

2012. jún. 27. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:

egy szipus se szólja le a másik szipust. együtt gangelnek...

(mellesleg a tetoválás egészen más tészta)

2012. jún. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!