Infóból érettségizők hogy megy nektek, mert ez nekem valami eszméletlenül döcögős, van értelme megnézni mind a 20 tételt?
kb most tudtatok 10et, de azokat sem csillagos ötösre, az a vicc hogy van olyat tétel amit el sem kell olvasni, van amit meg 5x elolvasok de nem akar belémmenni
vasárnap kezdtem el de igen szar tempóba haladtam:\
az agyam meg már kezd bekrepálni ,most a kedvem sem túl jó, nemtom mi lesz ebből
ti hogy haladtok?
Én ősszel egyet tanultam meg :D azt se 5ösre:D
Persze nem azt húztam...fejből kis tudással csak 3 pontot buktam:D ne parázz nem nehéz az:D
Jó neked, hogy tételt kapsz. Én ősszel csak témakörlistát kaptam, amiből kevés minden hiányzott... Nem vagyok jó szóban, mégis 29/30 pontos lett.
Jó lett volna nem ilyen későn kezdeni, én 60 tételt néztem mondjuk meg, van egy jó szóbelis könyv és abból, azt egy hónap alatt úgy átvettem, hogy el tudtam kezdeni beszélni akármelyik témáról. De mint mondtam nekem nem volt tételek be sűrítve a dolog. Örülj neki, hogy te megkaptad őket és használj ki minden időt. Lehet, hogy most rossz lesz neked mert éjjel-nappal tanulsz, de utána ott egy egész nyári szünet, hogy kipihend magad.
Mikor érettségizel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!