Szerintetek mennyi értelme van a házifeladatoknak, amiket adnak az iskolában otthonra?
Figyelt kérdés
Mert szerintem kicsit értelmetlen dolog, úgyse csinálja meg kb. senki normálisan, a lényeg hogy legyen valami leírva.2012. febr. 23. 21:54
1/7 anonim válasza:
A házi feladatoknak az az értelme, hogy amíg elkészíted, elmélyül az a tudás, amit órán szereztél.
Az már nem a feladat hibája, hogy némely diákok lusták és nem csinálják meg normálisan.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak valamikor túl sokat adnak, nem figyelembe véve hogy tanulni is kell gyakran egy csomót a házifeladatok mellett.
2012. febr. 23. 22:02
3/7 anonim válasza:
Pontosan ezért vannak házi feladatok, mert különben tényleg nem néz rá a sok lusta kölyök egyáltalán, de sajnos így sem.
4/7 anonim válasza:
Túl sokat? :D:D Majd ha főiskolán a több száz oldalas anyagból fogsz vizsgázni, az lesz a túl sok.
5/7 anonim válasza:
Aki nem csinálja meg normálisan, annak tökmindegy, mennyit adtak fel, úgyse csinálja meg.
Aki meg megcsinálja, az rájön, hogy bőven belefér a házi és a tanulás, pláne hogy miközben a házit írod is tanulsz.
Különben mi az a sok? Én ugyan jópár éve érettségiztem, de még egy témazáróra is ritkán adtak fel 20-30 oldalnál többet. Az meg - ha figyeltél órán - egy délután alatt kényelmesen megtanulható.
6/7 anonim válasza:
Annyi értelme van, hogy aki motivált, az így tudja, hogy mivel szerezhet rutint, mélyítheti el a tudását. Az autodidakta tanulásnak ez az egyik fő nehézsége, hogy nincs semmi irányítás, ellenőrzés, így az ember nem képes felmérni, hogy hogyan halad, mi az, amit még gyakorolnia kéne, stb.
7/7 anonim válasza:
van értelme. persze én se csinálom meg soha. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!