Szerintetek 23-24 évesen valaki öreg egy Egyetemhez (3éves)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 21:55
22/31 A kérdező kommentje:
így, ugye azért könnyebb is tanulni.
2012. jún. 20. 00:34
23/31 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. Nekem egyik gólyatáboros csapattársam 27 éves, és ugyanúgy jön a csapatbulikba, fel sem tűnik a kora (nekem meg pláne, ha nem látom facebookon, hogy hány éves, akkor azt mondtam volna, hogy max. egy kicsit érettebb, mint a többi 19-20 éves:P)
24/31 anonim válasza:
Egyetemhez tényleg nem öreg az aki 23-24 éves, feltéve hogy vagy előtte vagy közbe építi az életét anyagi téren is. Az elég kellemetlenül eshet ha valaki 28 évesen állna munkába, és úgy alakul hogy elhelyezkedni se tud és esetleg még jókora diákhitellel is rendelkezik.
25/31 anonim válasza:
látszik, hogy egyetemet még max csak kívülről láttál. az átlagéletkor 22-23 év. nemhogy öreg, teljesen átlagos lennél! az ilyen 18-19 évesek általában úgyis kibuknak az első félévekben. ráadásul ilyenkor már 4-5 év nem számít. 20 éves pont ugyanúgy néz ki, mint a 25 éves. én pl 26 vagyok és van nálam idősebb (nappalin). bár lehet hogy ez valamennyire szakfüggő is, én TTK-s vagyok.
26/31 anonim válasza:
Nyugodtan vágj bele. Tanulni sosincs késő. Én is most kezdem az egyetemet, és 22 éves vagyok. Nem álltunk úgy anyagilag, hogy elkezdjem korábban, de most megadatott a lehetőségem, így bele is vágok. :) Sok szerencsét kívánok hozzá!
27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így kicsit nagyobb önbizalommal vágok bele dolgokba. Valakinek van még ilyesfajta véleménye, szívesen meg hallgatom.
2012. jún. 20. 11:43
28/31 anonim válasza:
Amit a 09:10-es írt, az egy nagy baromság. Csúnya volna, hogyha több ezren buknának ki az első félévekben, csak mert 18-19 évesek. A 23-24 éves se okosabb, csak idősebb. Szóval nagyon buta vagy 09:10-es már bocs. Baromi sok ismerősöm van és furcsa mód egy sem bukott ki. A mi szakunkat is 250-en kezdtük és ebből jó ha 10 hagyta abba az első évben és azok is csak azért, mert nem tetszett nekik. Jah és mielött pampognál, csak szólok, hogy én is TTIK-s vagyok
29/31 A kérdező kommentje:
Amúgy igaz, egyetemet még kívülről láttam, mivel még nem jártam óda. De akkor úgy vélem nem lesznek itt nagy problémák.
2012. jún. 20. 15:38
30/31 anonim válasza:
Én jövő hónapban leszek 30 éves,most fejeztem be az első évemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!