Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Holnap érettségizem, még nem...

Holnap érettségizem, még nem tudok semmit nyelvtanbólés csomó mindent magyarból és áá. és még rengeteget kéne tanulnom. Szerintetek tanuljam végig az éjszakát vagy aludjak? Red bull és kóla+csoki kombináció lehet, hogy jó lenne.

Figyelt kérdés

2012. jún. 19. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
azért az egész éjszakát ne tanuld végig, sőt már utolsó nap nem ajánlják a tanulást, magolást. nekem is lesz vizsgám a héten, igaz ez már nem érettségi vizsga, de már rájöttem, hogy nem kéne mindig a végére hagyni, mert nem tud leülepedni a dolog. legközelebb hamarabb állj neki tanulni, mert így elég nagy zavar lesz a fejedben.
2012. jún. 19. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem aludj, ott lesz a mű, irodalmi atlasz csomó idő a kidolgozáshoz. ha éjszaka tanulsz nem csak a magyar lesz rossz... én ma szóbeliztem egyszer olvastam el az osztálytársam kidolgozott tételsorát és nem volt gond
2012. jún. 19. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
és eddig mi a fenét csináltál? aludj inkább. én szóbelire nem is készültem. mégis 4-es volt a legrosszabb jegy.
2012. jún. 19. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tanulj. Én ma voltam, és pont azt húztam amiket az éjszaka tanultam. Tanulni sosem késő, még ha csak egy kicsit is. De ne magold, értsd! Én legalábbis úgy tanultam, nyilván, ha magolok reggelre elfelejtem.
2012. jún. 19. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Normális válasz az lenne, hogy aludj, mert ilyenkor már nem lenne szabad tanulni. (Azaz eddig már mindegyiken végig kellett volna menni így vagy úgy). De ebben a helyzetben szerintem kevés ember tudna aludni, főleg aki így aggódik azon hogy mennyi mindent nem tud. Szóval szerintem te már így is úgy is fent leszel fél este, és akkor azt ne a percek visszaszámlálásával töltsd, hanem tanulással!
2012. jún. 19. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is így éreztem tegnap, pontosan így. Viszont nekem sosem lehet semmi olyan fontos, hogy ne aludjam ki magam :) Aludd ki magad! Főleg, hogy a red bull rohadtul nem egészséges, és csak tönkreteszed magad. Mindennél fontosabb, hogy holnap kipihenten jelenj meg, és át tudd gondolni amit húztál. Biztosan átolvastál azért mindent, akkor az ott van valahol passzívan az agyadban. Ha eléggé el tudsz lazulni, akkor talán elő is jön. Legalábbis nekem ez volt :)
2012. jún. 19. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is így éreztem magam anno. Szerintem nem fognak szétszedni, hisz azok ülnek ott többségben, akik a 4 év alatt tanítottak ismernek, tudják mik a képességeid. Ha jószándékú a tanár valamilyen szinten az egész 4 éves munkádat osztályozza, nem csak ezt az 1 tételt, amit kihúzol. Persze nem árt, ha képben vagy, meg segítenek is neked, plusz ott lesz egy csomó segédanyag is.

Tudod te ezt, csak most ráparáztál. Pihend ki magad, aztán holnap kijössz a teremből és ez lesz az első gondolatod: Csak ennyi volt? Ezért paráztam? :D

Szóval relax és menni fog minden.

2012. jún. 19. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is ma voltam. Hihetetlen jó érzés úgy kijönni, hogy tudtad és nem is kérdeztek. Kívánom neked is!:)
2012. jún. 19. 23:21
 9/9 A kérdező kommentje:

nem aludtam semmit, de jól mentek a dolgok kb és és tényleg ilyen volt: kijöttem és és és ..ennyi volt?ezért izgultam?

most meg úgy vissza mennék..annyira, de annyira fog hiányozni.a barátok megmaradnak, de a tanároktól most elbúcsúzkodunk:((

2012. jún. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!