Megkapom a plussz pontot?
Figyelt kérdés
Akkor is megkapom a plussz 50 pontot, ha az adott szakra biológia kell és német nyelv? Történelemből tettem emeltet és a környezetgazdálkodásra jelentkeztem, ahova nem kell töri. Pár ismerősömet megkérdeztem és a vélemények megoszlanak. Tud olyan ember tájékoztatni, aki már túlesett hasonló dolgon esetleg elég jól informált ebben a témában?2012. jún. 18. 23:36
1/12 anonim válasza:
Nem, nem kapod meg. Csak akkor jár a pont, ha felvételi tárgy. Lehetett volna annyi eszed, hogy érettségi előtt tájékozódsz erről.
2/12 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem töriből emeltet, mert jó vagyok belőle és semmi másért. Az egyik tanárom azt mondta, hogy mivel még nem kötelező emeltet tenni, ezért így is megkapom, de most mondta egyik ismerősöm, hogy ez nem olyan biztos.
2012. jún. 18. 23:48
3/12 anonim válasza:
A tanárod hülye. Elég nevetséges, hogy a pedagógusok nincsenek tisztában a pontszámítással.
Mint mondtam, 10000000%, hogy nem kapod meg. De felvi.hu-n van kalkulátor, kipróbálhatod vele.
4/12 A kérdező kommentje:
Az eduline-osat néztem meg. Ott kidobta a plussz 50-et, a felvisen nem. És szerinted mennyi esélyem van bekerülni kb 310 ponttal?
2012. jún. 18. 23:50
5/12 anonim válasza:
Mert az eduline-os egy szar, a felvi meg a hivatalos. Hogy mennyi esélyed van, nem tudom, azt se tudom tavaly mennyi volt a ph.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de remélem tévedsz.
2012. jún. 18. 23:57
7/12 anonim válasza:
Sajnos nem téved, tényleg nem jár így a plusz pont. Mondd meg a tanárodnak is, hogy jövőre ne adjon ilyen tanácsokat.
8/12 anonim válasza:
Mennyi volt tavaly a ponthatár?
9/12 anonim válasza:
Igen, sajnos én is csak megerősíteni tudom, amit a többiek mondtak. Ha az adott szakra nem kell a történelem, akkor valóban nem kapod meg a plusz 50 pontot...
10/12 anonim válasza:
Minek teszed fel a kérdést, ha nem hiszed el amit írnak?
Mint mondtam, 100000000000%-ig biztos vagyok a válaszomban, és ezt a felvis pontszámító is megerősíti.
De ha ennyire nem hiszed el, akkor el lehet olvasni felvin a pontszámítást, vagy akár e-mailt is lehet nekik írni.
Bnőm is így járt, emelt angollal orvosira jelentkezett, aztán meglepődött, hogy csak a bioszáért kapott pluszpontot.
Felőlem reménykedj, de felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!