Gyógyszerésznek vagy gyógytornásznak tanulnál szívesebben?
Én gyógyszerésznek.
Többet keresnek és a karriered is szépen építgetheted (van kiugrási lehetőség). Ezen kívül többféle területen is el tudsz helyezkedni.
Az utolsó válaszoló nagyon nincs képben azzal kapcsolatban, mit csinál egy gyógyszerész. Egész nap egy laborban csak az ücsörög, aki gyógyszergyárhoz megy dolgozni, de egy patikai munka ennél sokkal izgalmasabb és sokrétűbb.
Én gyógyszerésznek tanulnék (és tanulok), és azért előzte ez meg a sorban a gyógytornászt, mert nagyon érdekelt az orvostudomány, sokkal több dolgot szerettem volna megtanulni az ember működéséről, betegségeiről és gyógyításáról. Ez egy sokkal inkább elméleti szakma, a gyógyszertárban rengeteg tanácsadással, gyógyszergyárakban pedig komplex, fejtörő problémamegoldásokkal. Emellett maximalistáknak, rendmániásoknak és precizitástól függőknek kifejezetten jó kibontakozási lehetőség a gyógyszerészet. :) Hozzám ez passzolt jobban. A gyógytornászban az emberekkel való sűrű kapcsolat vonzott és a közvetlen segítség rajtuk, de mindez a gyógyszerész munkájába is beletartozik, és annál még sokkal több dolog, amit én szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!