Gyógytornásznak szeretnék továbbtanulni, mennyire nehéz ez a szak?
Figyelt kérdés
Akik gyógytornásznak tanulnak..mennyire nehéz ?
Kémia mennyire kell ? Csak ezzel a tantárggyal állok hadilábon. :(
Légyszives aki tud,segitsen.
köszönöm
2011. máj. 25. 21:41
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, je járok gyógytornára, megkérdezem neked.
2/4 anonim válasza:
Nyilván nehéznek kell lennie, hogy hasznos lehessen, mert ha bárki egy hét alatt megtanulná, akkor nem lenne komoly szakma. Én gyógymasszőrnek tanultam, ami hasonló szakma, de sokkal rövidebb és alacsonyabb szintű képzés, és azért azt mondhatom, hogy anatómiára és élettanra számítsál nagy tételben, és valószínűleg orvosi alapismeretekre is (mivel azok még a masszőröknek is vannak). Kémia direktben nem volt, de én elővettem, hogy jobban értsem a biológiát. De biztos nem a kémián alapul, a biológiával viszont nagyon sok dolgod lesz.
3/4 anonim válasza:
Megkérdeztem.
Kémia nem nagyon van, csak egy kis biokémia.
Az anatómia viszont nagyon kemény.
A gyógytornászom szerint nem nagyon könnyű szak. Mondjuk ez jó is, ne lehessen minden hülye kezében emberek kezének/lábának a sorsa.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.Olyan sok pont kell hozzá :(
2011. jún. 7. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!