Mikor döntöttétek el, hogy hová akartok tovább menni a középsuliból?
most leszek 2.-os gimnazista és még halvány lila gőzöm sincs h mit akarok az életben :/
van esetleg erre valami teszt?
Ó, én nagyon nehezen találtam ki, pedig a válasz végig ott volt a fejemben, csak nem mertem hallgatni a belső hangra :)
Én a középsuli után elmentem dolgozni, csak hogy addig is legyen időm kitalálni, mit kezdek magammal. Aztán jelentkeztem egyetemre, fel is vettek, de a választott szak nem az én helyem volt, hiába tartottam érdekesnek, fél év után már tudtam, hogy semmi keresnivalóm nincs ott. Na akkor jelentkeztem újra, akkor már szociális munka szakra, mert végre rájöttem, hogy azt kell csinálnom, amiben tényleg jó vagyok, és nem is bántam meg :)
A tesztekről meg annyit, hogy csináltam ilyeneket annak idején garmadával, de semmi kézzel foghatót nem adtak. Azt, hogy mit akarok csinálni, csak én tudhattam, nem mondhatta meg egy teszt. Éppen csak rá kellett jönnöm, hogy mi az a szakma, amiben egyesül az, amit szeretnék csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!