Bólyai vagy Puskás? /Kispest/
2 hete költöztünk vissza Kispestre,amikor innen elköltöztünk még nem voltak gyermekeink van 1 10 éves fiam és 1 7 éves lányom Ő 100% h a Puskásba fog járni mert csak ott van a kerületben logopédiás osztály a nagy fiút nem biztos h felveszik mert sokan vannak.
Azt halottam h a Puskás a kerület legrosszabb iskolája...
Valaki mondjon véleményt jót is rosszat is :)
Fiam a Bólyaiba jár, és nagyon meg vagyunk elégedve vele, a kerület egyik legjobb iskolája - tudom ajánlani. Egy negatív van: sok olyan osztály van, ahol nagy az osztálylétszám (30 körüli). A gyerekanyag vegyes, de általában jobb képességűek az átlagnál, mert a reál tárgyak erősek. Nálunk Wekwerlei suli nem jöhetett szóba, mert lakótelepen lakunk, nincs értelme utazgatni.
A Puskásról az a véleményem, mint az előttem szólóknak: kerület legrosszabb iskolája - nem a tanárok miatt - ők megtesznek mindent, tele van szakkörrel, sportolási lehetőséggel - de a gyerekanyag nem a legjobb, rengeteg a kisebbségi, akik lehúzzák a színvonalat. Az épületben elszeparálva működik a Móra Ferenc iskola, ahová enyhe értelmi fogyatékosok járnak. A Puskáshoz ugyan nincs köze, el vanak szeparálva, de mégsem tett jót a Puskás hírnevének.
Egy pozitívuma van: viszonylag alacsonyak az osztálylétszámok, úgy 18-20 körül vannak. Logopédiai osztály csak két évig van, ide SNI gyerekek járnak - nem csak beszédhibások, sok az enyhe értelmi fogyatékos, hiperaktív.
Egyébként az Ady iskolát is tudom ajánlani, ők integráltan felvesznek beszédfogyatékos gyerekeket is, itt is alacsonyak az osztálylétszámok. Gyönyörű épület, kedvesek a tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!