Chinmoku kérdése:
2012 SZTE GTK koli! Hol?
Figyelt kérdés
ha GTK-ra felvesznek, melyik kolesz ahova inkább ajánlott? olvastam, hogy a Mórában vannak GTK-sok is. van esetleg más kolesz is ahol vannak? Öthalminál úgy emlékszem inkább BTK-sok vannak, lehetséges/érdemes GTK-sként odamenni? tudom, hogy nagyon kívülre esik:)
köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 15. 22:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne azt nézd, hogy hol hány GTK-s van. A koliban úgysem ez számít, és annál érdekesebb, minél több más szakost ismersz. Én laktam a nagy Hermanban is és a Fürj utcai kicsiben is. Mind a kettőt nagyon szerettem, különösen a Fürjet. Egyébként mind a két helyen voltak GTK-sok is (és a többi koli is vegyes!). A Mórában nagyon jó a közösségi élet, annyi, hogy én nem nagyon bírtam volna, hogy harmadmagammal kell laknom egy olyan pici szobában, és még plusz 4 emberrel kell osztoznom az íróasztalos közös helyiségen. A Károlyiba nem mentem volna soha, de ha bevállalós vagy meg bulizós, akkor hajrá. Az Öthalmi meg tényleg nagyon kint van, de ha biciklivel jársz, nem vészes az sem.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ! :) a "gtk-sságot" nem azért kérdezem, mert a többi karral/oda járókkal bármi problémám lenne.:) annyi miatt kérdeztem ezt, mert akkor talán szakos probléma esetén könnyebben/gyorsabban juthatok segítséghez.
nekem az Öthalmi tűnik nagyon szimpatikusnak:) nyugodtabb típus vagyok, szeretek azért "néha" nyugton lenni
ismét köszi a választ! :D nem hittem, hogy ilyen gyorsan kapok máris egyet:)
2012. jún. 15. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!