Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2012 SZTE GTK koli! Hol?

Chinmoku kérdése:

2012 SZTE GTK koli! Hol?

Figyelt kérdés

ha GTK-ra felvesznek, melyik kolesz ahova inkább ajánlott? olvastam, hogy a Mórában vannak GTK-sok is. van esetleg más kolesz is ahol vannak? Öthalminál úgy emlékszem inkább BTK-sok vannak, lehetséges/érdemes GTK-sként odamenni? tudom, hogy nagyon kívülre esik:)

köszönöm a válaszokat:)

2012. jún. 15. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne azt nézd, hogy hol hány GTK-s van. A koliban úgysem ez számít, és annál érdekesebb, minél több más szakost ismersz. Én laktam a nagy Hermanban is és a Fürj utcai kicsiben is. Mind a kettőt nagyon szerettem, különösen a Fürjet. Egyébként mind a két helyen voltak GTK-sok is (és a többi koli is vegyes!). A Mórában nagyon jó a közösségi élet, annyi, hogy én nem nagyon bírtam volna, hogy harmadmagammal kell laknom egy olyan pici szobában, és még plusz 4 emberrel kell osztoznom az íróasztalos közös helyiségen. A Károlyiba nem mentem volna soha, de ha bevállalós vagy meg bulizós, akkor hajrá. Az Öthalmi meg tényleg nagyon kint van, de ha biciklivel jársz, nem vészes az sem.
2012. jún. 15. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ! :) a "gtk-sságot" nem azért kérdezem, mert a többi karral/oda járókkal bármi problémám lenne.:) annyi miatt kérdeztem ezt, mert akkor talán szakos probléma esetén könnyebben/gyorsabban juthatok segítséghez.

nekem az Öthalmi tűnik nagyon szimpatikusnak:) nyugodtabb típus vagyok, szeretek azért "néha" nyugton lenni

ismét köszi a választ! :D nem hittem, hogy ilyen gyorsan kapok máris egyet:)

2012. jún. 15. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!