2012: SZTE-GTK? Már nincs támogatottság a karon, de vajon a költségtérítésesek ponthatárai mennyire fognak megemelkedni?
Figyelt kérdés
Tavaly 292 volt ha jól tudom a GTK-pénzügy és számvitel szakon a ponthatár.
Lehet számítani emelkedésre amiatt, hogy a támogatottság megszűnt a GTK-n? Szerintetek maximum meddig fog nőni az a tavalyi érték?
2012. jan. 25. 21:21
1/7 anonim válasza:
Én is oda szeretnék menni:) Én úgy számoltam, hogy a költségtérítéses ponthatár kb ott lesz, ahol eddig a támogatott ponthatárok...400 felett lesz szerintem...de nem 450 meg ilyenek...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) A psz-nek volt tavaly a legalacsonyabb a fizetős ponthatára, a többi fizetős gtk szak 380 körül volt, szóval remélem továbbra sem akarnak majd túl sokan psz-re menni! :) Bízzunk a szerencsénkben! :) Aztán remélem ott találkozunk! :D
2012. jan. 26. 21:40
3/7 anonim válasza:
biztos idén sem a psz lesz a legnépszerűbb :D (nálam sem :D) Remélem gólyatáborban találkozunk! :DDDD
4/7 A kérdező kommentje:
^^
2012. jan. 29. 19:36
5/7 anonim válasza:
szerintem 350 körül lesz maximum,ugyanannyi embert vesznek fel nem?csak most nincs közöttük támogatott
6/7 A kérdező kommentje:
körülbelül ugyan annyit, igen. most 90-et vehetnek fel maximum, de a régebbi adatokat nézve, ott sem volt több.
remélem, hogy 350-nél nem nagyon lesz ott magasabb!
köszi a választ! :)
2012. febr. 8. 18:11
7/7 chinmoku válasza:
én olyan 360-380 között tippelném azt a ponthatárt:) elnézve, hogy 77en jelentkeztek első helyen a kb 90 helyre, nem tartom tragédiának a dolgot:)
én is oda igyekszem, majd ott találkozunk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!