Budapesti Műszaki Főiskola vagy Műegyetem?
Mindenképp a Műegyetem!
Ahogy mondtad- aki itt végez, annak nyert ügye van.
A barátom is ide jár, nem könnyű persze, de nme is elvégezhetetlen. Szerintem mindenképp ezt próbáld meg, ha két élatrajz közül kell választania a munkáltatónak, a nem BME-s többnyire szóba sem jöhet.
Bár nyilván nem mindegy h melyik szak. Melyik?:)
Már nincs egyetem és főiskola. BSc és MSc képzés van, előbbi főiskolai, utóbbi egyetemi végzettséggel ér fel.
Én is egyébként BME-n vagyok most harmadéves, szerintem itt érdemes tanulnod ha reál irányba mennél ilyen matek meg fizika erősséggel. Mérnök szakok tömkelegéböl válaszhatsz magadnak és nehogy valaki azt higgye hogy nálunk nincs lehetőség gyakornoki állást szerezni, már másodévesként mehettem volna az Audihoz. A lényeg hogy én egy pillanat ereéig se bántam meg hogy ide kerültem végül, és nagyon ajánlom. :)
Értelmetlen kérdés. A ponthatárnak és a kibukásnak nincs köze egymáshoz. A ponthatár a bekerüléshez kell, a kibukás meg csak akkor jön szóba, ha már bent vagy.
Ha jó vagy matekból meg fizikából (mármint tényleg jó, és nem csak te hiszed magadról), akkor nem fogsz kibukni a BME-ről. Mindenképpen azt írd első helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!