Te mit csinálnál ha újra kezdhetnél? Mit szeretnél munkádnak?
attól, hogy 4-es vagy általánosban közel se biztos, hogy középiskolában is hasonló leszel, szerintem ne add alább az álmaidat és nyugodtan jelentkezz erősebb intézményekbe is
anno 8.-ban én is 4-es voltam, mondta az a drága volt ofőm, hogy mivel csak 4-es átlagom van, nem ajánlja a gimnáziumot, pedig okos vagyok..., ezért mentem közgazdasági szakközépbe, nyelvi előkészítőbe mentem, nagyon szerettem, most érettségizek; a drága kormánynak hála meg voltam lőve félévkor, hogy akkor mégis hova tovább, másfél éve készültem az emelt szintű gazdasági érettségire, szóval nem választhattam két hét alatt hirtelen másik tantárgyat, írtó nagy mázlimból kifolyólag meg tudjuk engedni magunknak a költséges képzést
de ha előröl kezdhetnék mindent, akkor gimibe mennék, vagy maradtam volna itt és infóból érettségiztem volna
szóval amit mondani akartam, soha ne add alább, mint ami vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!