Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudjátook, miért nehéz most...

Tudjátook, miért nehéz most tanárnak lenni?

Figyelt kérdés

A hivatalokban van légkondi. De az iskolában nincs!! Viszont nem mehetek trikóban, kis lebernyegben, rendesen fel kell öltöznöm. Már rosszul vagyok előre. Annyira fülledt az idő! Ha kimegyeünk, nem jó, benn elviselhetetlen. a gyerekek is rosszul voltak már pénteken. De legalább ők levetkőzhetnek! Nekem meg normális ruhában kell mennem. Az irodába is, a bankba is. De ott van légkondi. Lassan a műhelyben is.

A suli délnek van tályolva, nem is tudom, hoyg tudták így megtervezni. Felforr, rosszabb, mint az üvegház. Amúgy sem bírják kivárni már a szünetet, de..ááááhhhhhhh!

Ha még meghosszabbítják ezt, felmondok, és északra költözöm!!!

2012. jún. 10. 17:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
Jaj ti szegény tanárok nincs légkonditok brühühü, más meg örül hogyha talál valami sz@ros gyárban munkát nettó 60 ezerért 3 műszakban,szóval ne nyavajogj örülj annak amid van.
2012. jún. 17. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó, megdöglött a tehened, dögöljön meg a szomszédé is? :)
2012. jún. 17. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
igen :D tipikus szar az a válaszoló
2012. jún. 17. 20:47
 14/16 anonim válasza:
Utolsó két f@sznak nem nem féltékenységből írom szerencsére én jól megvagyok csak azért vicces hogy a kérdező ilyesmin nyavajog, most lesz 2 és fél hónapja otthon pihenni az én adómból.
2012. jún. 18. 07:11
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

az adómból : DDDDDD

te figyelj már, TI SZAPORODTOK? egyre több ilyen primitív senki rohangál errefelé.

2012. jún. 18. 08:40
 16/16 anonim ***** válasza:
:D
2012. jún. 18. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!