Valaki hallott már a GTB nevű iskoláról? Lent a többi
Szeretnék jelentkezni a GTb-re vendéglátó szakmenedzser képzésre. Ez az egy suli van ahol van szakmai gyakorlat és fsz képzés, illetve nyelvet is oktatnak. Nekem fontos lenne a nyelv illetve a szakmai gyakorlat is. A Lia nevű sulit láttam még, de rossz híreket kaptam. Fontos lenne a suliről az imseret, mivel vidékről járnék fel a bérletem is havonta 10.000 lenne plusz a suli fizetős félévente 50.000 és nekem ezt magamnak kell megteremtenem. Remélem olvassa olyan aki jár oda, és ellát csoda jó információkkal. Az se baj, ha nem jók az információk, csak ne a bizonytalanban éljek. Segítsen valaki, totálisan össze vagyok törve, 4-es érettségikkel rendelkezek, tanulós is vagyok, csak anyagilag nem tehetem meg, hogy fősulira menjek, még ez az 50.000 is borzasztóan sok. :( Annyira rosssssz tanácstalan vagyok...
Itt a suli honlapja
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!