Kandósok/volt Kandósok, mennyire nehéz a kar, mennyit kell egy nap átlagosan tanulni?
Én is ismerek olyanokat akik úgy állnak hozzá, mint az előttem szólók. Minden megtévesztés ellenére, őket csak azért tarják, hogy az állami témogatást megkapja az intézmény.
Lógósok a BME-n is vannak, nem csak itt.
A Kandó amúgy egyáltalán nem könnyű. Aki saját tudásával teljesíti a követelményrendszert abból jó mérnök lesz, aki meg Angry Birds-el játszik előadáson az meg sültkrumplisütögetőnek jó lesz.
Politikai okok miatt sok olyan ember is bekerül akiknek érettségit sem szabadott volna kapnia, de ne ezek véleménye alapján döntsél.
Én simán ajánlom, a Kandót, mert értékelik, ha a diák tanul, az ösztöndíj duplája a BME-snek, ez is jelzi, hogy van rá szükség.
Egyáltalán nem könnyű elvégeznie annak aki tanul, tulajdonképpenaz első 3 félévet kell kibírni és utána már nem lesz gond. Rengeteget lehet tanulni, a BME-nél sokkal szakmaibb. A BME-n csak matematikát tanítanak és mellékág a villamossági rész, a Kandón pedig a valós életben használható dolgokról tanultok és a matematika csak másodlagos.
Gyakorlatilag mindig kell tanulni, de a legjobb benne, hogy a tanárok 90%-ban korrektek. Ha megmondják milyen témakörökből lesz a zh, akkor nem vernek át (sajna volt egy negatív tapasztalatom, de eltörpül a többihez képest).
Nem, Tényi teljesen korrekt szerintem, csak nem szereti a puskázósokat. Mindig tud úgy feltenni egy kérdést, hogy a puskában nincsen úgy benne.
Sokan szó szerint kimásolják, aztán nála benézik a dolgokat. Tény, hogy sokat kell tanulni.
Ha Tényi szintje lenne az alap akkor sokkal jobb mérnökei lennének az országnak. Amúgy az Én tapasztalatom, hogy akik a legjobb értékeléseket kapják markmyprofessor-on azok nem mindig a jók. Ha komolyan veszed akkor a szigorú tanár a legjobb, nekik meg alacsony az értékelésük.
Angry Birds korszak elavult azzal a kis csicskák játszanak.
Akinek van pénze jó telefonra az már GTA III-al játszik!
Kimegyek Németbe krumplit sütni többet keresek vele mint te itt bármikor is fogsz!
Sok sikert kívánok Németországhoz The Puruttya!
A Kandó hírnevének jót tesz Magyarországon, ha a GTA III szintjénél megragadt "mérnökök" elmennek innen.
Ennél már csak az a jobb, ha ott is maradnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!