Milyen a Corvinus egyetem? (Úgy átlagosan. )
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 23:14
1/5 anonim válasza:
Kicsit bővebben kifejtenéd mire vagy kíváncsi?
Mert ha csak ez alapján kellene válaszolnom, azt írnám: jó
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen a tanítás, jó, erős, laza, stb.?
2011. júl. 22. 23:20
3/5 anonim válasza:
Király!
Nagyon erős suli!
A közösség remek.
Ne lazáskodd el az elején mert sok a szórótárgy,
Ha nem megy a matek már szeptembertől matektanár, vagy egy ász felsőbb éves.
A vizsgaidőszakba meghalni nem lesz időd, de ha belejössz, képzed magad és komolyan veszed akkor imádni fogod.
Ha ellazáskodod, az első évben kiszórnak, nincs apelláta tanulni kell sokat és az órákat sem érdemes elkerülni.
A tanárok nem szeretik.
Nem akarlak riogatni, de sok "fasza, laza gyerek vagyok Janit láttunk már elvérezni".
Egyéb?
5/5 anonim válasza:
Szerintem szak függő... Barátnőm halálra unja magát, nem csinálnak semmit, talán a félév utolsó pár hetében kellett megerőltetnie magát, a vizsgaidőszak is nagyon laza volt neki. A közösség szerinte csapnivaló, nagyon sok a fizetős, akik legtöbbje emiatt azt hiszi, h bármit megtehet. Ő nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!