Most fogok töriből emeltezni, és nagyon félek, igaz meg vannak adva a témakörök, de mire számítsak? Gondolom azon belül lesznek kérdések.
Figyelt kérdés
Ha jól tudom vannak források,illetve kb 30 perc felkészülési időm,a vizsgaidő mennyi kb,vagyis mennyit kell beszélnem negyed óra?És számíthatok kérdésekre is?2012. jún. 9. 14:46
1/4 anonim válasza:
Szia. Én hétfőn megyek. Nekem eddig osztálytársaim azt mondták hogy 1 órájuk volt kidolgozni. Voltak kérdések hogy mikre kell kitérni. Kb. 5-10 percig beszéltek,utána kb. 2-3 kérdést kaptak a vizsgáztatóktól és mehettek. Atlaszt kaptak és forrást. Én is félek kicsit,de már alig várom hogy túl legyek rajta. :)
2/4 anonim válasza:
Na ez jó hír, remélem nekem is lesz ennyi idő felkészülésre kedden, meg hasonló időkerettel is beérik, hogyha vmi nehezet sikerül kihúznom xd
3/4 anonim válasza:
1.vagyok:
én miskolcon voltam,Felvilágosult abszolutizmus magyarországi képviselőit húztam. Tudtam a tételt,normálisak voltak. 1 órám volt kidolgozni pontosan. Olyan 5-10 percig beszéltem utána kérdezgettek. Volt 1-2 fura kérdés de nagyjából tudtam válaszolni rájuk. Remélem 50 pont meg lesz. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Én is ma voltam,és max pontot kaptam!!:) Nagyon örülök!
2012. jún. 11. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!