Móricz Zsigmond Gimnázium Budapesten milyen suli? Az elit kategóriába tartozik?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 20:45
1/9 anonim válasza:
Nem, de azért nem rossz. Inkább a diákok anyagi helyzetét tekintve elit, de az eredményei is vállalhatóak.
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval csak gazdag szülők gyerekei járnak oda? ( pl ügyvédek, orvosok gyerekei)
2012. jún. 9. 08:05
3/9 anonim válasza:
Nem tudom,még aktuális-e,de én odajártam.Pontosan 3 hétig.Utána eljöttem.Csak gazdag ribancok járnak oda,a fiúk többsége,is beképzelt,nagyképű...Ha 14 évesen még nem akarsz magassarkúba járni,rossz ember vagy,ha nem hordasz push up-os melltartót rossz ember vagy.A bejutás nagyon könnyű,osztálytársaim többségét(53-54ponttal vették fel)még egy jobb suliban pl,Városmajor,Eötvös,Toldy...kb.80ponttal lehet bejutni.A szóbelije is gyenge,teljesen alapvető dolgokat kérdeznek.Amikor már odajársz a tanárok nem rosszak,de nincs húzóerő.Az osztályátlag 3-as/4-es között mozog,de a 3-as felé húz inkább.Van egy volt osztálytársam,aki szintén a Móriczba járt,na ő bekerült a magba,imádja a Móriczot.Hogy miért?nem egy lángész,szóval neki jó,hogy nem kell sokat tanulni,kb semennyi tanulással megvan a 4-es.Szinte utcalánnyá vált,élvezi ezt a társaságot.Az emberek többsége úgy jön ide,hogy ismerik egymást,egy suliból jönnek.Az én osztályomból 3(!!)olyan lány volt/beleértve engem is/aki nem ismert senkit.A többiek mind egy suliból jöttek.Az idegeneket kiközösítették,nehezen fogadták be őket,de még csak esélyt sem adtak.A gólyatábor egy kalap sz*r volt,semmi közös program,kb csak ott vagyunk.A tanároknak nem állt szándékukban az,hogy megismerjük egymást,nem érdekelte őket az,hogy a "fővezér"társaság mindenkit lenéz.Anyum bement többször is a suliba,mondta,hogy nálam nem túl jó a helyzet stb.erre az volt a válasz:majd alakul.Mindenki úgy ült le az iskolapadba,ahogy akart,szóval semmi olyan,hogy megismerjük az idegeneket.3 hétig bírtam,utána visszajöttem a régi sulimba,ahol most minden nagyon szuper!Ha bármi kérdésed van írj!
4/9 anonim válasza:
Pedig régebben jó sulinak számított
5/9 anonim válasza:
Persze vannak jobb nevű iskolák
(Városmajor, Toldy)
6/9 anonim válasza:
Igen a Móricz Gimi egy igazi elit iskola.90%-a diákoknak orvos,ügyvéd v üzletember gyerekei.És ott is redesen kell tanulni ahol MINDENKI kb 4-es átlag körül forog.Sok a kitünő, de ha nem vagy gazdag vagy éppen nics vmi különlegességed akkor nem igazán fogadnak be.
7/9 anonim válasza:
Igen,vannak rib**cok,de többség aranyos. Szerintem jó suli,én szeretem. Nagyon sok barátom van és nem mindenki hord magassarkú cipőt (köztük én se), nem mindenkinek van sok pénze,és vannak egész alternatív arcok is.
9/9 anonim válasza:
én sem egy milliardos - ugyved - orvos csaladbol jottem mégis szeretem és befogadnak . vannak barataim, és ők sem olyan gazdagok ,de van olyan baratom is akinek annyi pénze van mint a haz de mégis teljesen normalis' alternativ ruhakban jar (pl.:h and m) nem Armaniban,pedig megteheti.
tanarok meg jol tanitanak:)
es en kifejezetten egy eleg kemeny sulibol jottem,mégsem tartom olyan nagyon konnyu sulinak mint mondjak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!