Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Móricz Zsigmond Gimnázium...

Móricz Zsigmond Gimnázium Budapesten milyen suli? Az elit kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem, de azért nem rossz. Inkább a diákok anyagi helyzetét tekintve elit, de az eredményei is vállalhatóak.
2012. jún. 8. 21:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval csak gazdag szülők gyerekei járnak oda? ( pl ügyvédek, orvosok gyerekei)
2012. jún. 9. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom,még aktuális-e,de én odajártam.Pontosan 3 hétig.Utána eljöttem.Csak gazdag ribancok járnak oda,a fiúk többsége,is beképzelt,nagyképű...Ha 14 évesen még nem akarsz magassarkúba járni,rossz ember vagy,ha nem hordasz push up-os melltartót rossz ember vagy.A bejutás nagyon könnyű,osztálytársaim többségét(53-54ponttal vették fel)még egy jobb suliban pl,Városmajor,Eötvös,Toldy...kb.80ponttal lehet bejutni.A szóbelije is gyenge,teljesen alapvető dolgokat kérdeznek.Amikor már odajársz a tanárok nem rosszak,de nincs húzóerő.Az osztályátlag 3-as/4-es között mozog,de a 3-as felé húz inkább.Van egy volt osztálytársam,aki szintén a Móriczba járt,na ő bekerült a magba,imádja a Móriczot.Hogy miért?nem egy lángész,szóval neki jó,hogy nem kell sokat tanulni,kb semennyi tanulással megvan a 4-es.Szinte utcalánnyá vált,élvezi ezt a társaságot.Az emberek többsége úgy jön ide,hogy ismerik egymást,egy suliból jönnek.Az én osztályomból 3(!!)olyan lány volt/beleértve engem is/aki nem ismert senkit.A többiek mind egy suliból jöttek.Az idegeneket kiközösítették,nehezen fogadták be őket,de még csak esélyt sem adtak.A gólyatábor egy kalap sz*r volt,semmi közös program,kb csak ott vagyunk.A tanároknak nem állt szándékukban az,hogy megismerjük egymást,nem érdekelte őket az,hogy a "fővezér"társaság mindenkit lenéz.Anyum bement többször is a suliba,mondta,hogy nálam nem túl jó a helyzet stb.erre az volt a válasz:majd alakul.Mindenki úgy ült le az iskolapadba,ahogy akart,szóval semmi olyan,hogy megismerjük az idegeneket.3 hétig bírtam,utána visszajöttem a régi sulimba,ahol most minden nagyon szuper!Ha bármi kérdésed van írj!
2012. júl. 22. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Pedig régebben jó sulinak számított
2013. febr. 25. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze vannak jobb nevű iskolák

(Városmajor, Toldy)

2013. febr. 25. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen a Móricz Gimi egy igazi elit iskola.90%-a diákoknak orvos,ügyvéd v üzletember gyerekei.És ott is redesen kell tanulni ahol MINDENKI kb 4-es átlag körül forog.Sok a kitünő, de ha nem vagy gazdag vagy éppen nics vmi különlegességed akkor nem igazán fogadnak be.
2013. márc. 28. 21:44
 7/9 anonim válasza:
71%
Igen,vannak rib**cok,de többség aranyos. Szerintem jó suli,én szeretem. Nagyon sok barátom van és nem mindenki hord magassarkú cipőt (köztük én se), nem mindenkinek van sok pénze,és vannak egész alternatív arcok is.
2014. jan. 16. 16:14
 8/9 anonim válasza:
100%
Nem a legjobb
2015. febr. 26. 17:08
 9/9 anonim válasza:
100%

én sem egy milliardos - ugyved - orvos csaladbol jottem mégis szeretem és befogadnak . vannak barataim, és ők sem olyan gazdagok ,de van olyan baratom is akinek annyi pénze van mint a haz de mégis teljesen normalis' alternativ ruhakban jar (pl.:h and m) nem Armaniban,pedig megteheti.

tanarok meg jol tanitanak:)

es en kifejezetten egy eleg kemeny sulibol jottem,mégsem tartom olyan nagyon konnyu sulinak mint mondjak....

2015. júl. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!