Mehetek szóbelizni, ha 18 pontot értem el az emeltszintű biológia érettségin?
ha szintemelőt tettél, akkor el kell dönteni ,hogy jössz ki jobban pont ügyileg.
tehát kiszámolod emelt szint % és többlet pontokkal együtt ,hogy mennyi pontod lenne és kiszámolod középfoku %-val. ha középfokú jobban sikerült akkor simán nem mész el szóbelire nem veszik el az érettségidet!
azt nem tudom ,hogy tényleg csak 35%-tól adják-e meg az 50 pontot vagy sem viszont
"- Az emelt szintű érettségiért tantárgyanként 50 többletpont jár, ha emelt szinten legalább 30%-os teljesítményt ért el a pályázó. Persze ezek a pontok csak a szakra meghatározott érettségi tárgyakból letett emelt szintű érettségi esetén járnak."
Lehet több pontod lenne a másikkal, ha nem mennél el a szintemelő érettségi szóbelijére!
Lehetséges, de ha 40%-megvan az 40 pont plusz a töblet pont ami 50-40 pont pluszba...
Így az emeltel kapok 90 pontot..
Még a középfokúval csak 70 pontot
Úgymond arra, hogy úgy számítsák:.
Mivel itt az is lehet hogy a középszintre százalékos arányban 70 pontot adnak, míb az emeltre plusz pontban 50 pontot, ami már 120 pont
Értem...
Jó végülis fölösleges ezen a kombinációkon gondolkodni, mivel majd kideürl , és ugyan ott vagyok mind a kettővel szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!