Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mehetek szóbelizni, ha 18...

Mehetek szóbelizni, ha 18 pontot értem el az emeltszintű biológia érettségin?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 14:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A pestieknek minden vidékinek számít ami nem pesten található????
2012. jún. 8. 19:20
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, csak mivel a pestire több a pont mint a többire, ezért összefoglaltam (a NEM-PESTI egyetemeken általában ugyanannyi szokott lenni a pont ugyanazon az egészségügyi képzésben).
2012. jún. 8. 19:24
 13/31 A kérdező kommentje:

Oké...

Egyébként néztem hogy 24 ember kezdte el és 4 -en maradtak a végére ami elég durva nem?

2012. jún. 8. 19:32
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
Az évfolyam elkezdte 24 fővel a szakot. Az a 4 ember arra vonatkozik, hogy bukás vagy csúszás nélkül csinálták meg, a többiek vagy abbahagyták vagy néhány évvel később fejezték be. De az évben nem csak az a 4 ember végzi el, hanem még azok is akik csúsztak.
2012. jún. 8. 19:36
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha 18%-ot értél el írásbelin, akkor 90% körül fogsz szóbelizni? Szerintem tegyél le arról, hogy idén továbbtanulsz, mert ezek nagyon gyenge eredmények, ráadásul 30% alatt nem jár 50 pluszpont az emelt szintű érettségiért. Jövőre foglalkozz sokat a biológiával és a fizikával, érettségizz újra és akkor talán jövőre felvesznek!
2012. jún. 8. 19:39
 16/31 A kérdező kommentje:

Utolsó , nem azért lett 18 pontom mert hülye vagyok. Hanem azért mert rohat nehéz volt.

Majd értesítelek hogy hogyan sikerült a hérfői napon a szóbelim azt majd meglátjuk.

2012. jún. 8. 20:51
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
nem azt mondtam, hogy hülye vagy, hanem azt, hogy nem készültél fel jól. ha úgy érzed, hogy te jól felkészültél, akkor viszont hülye vagy. tudom, hogy nehéz volt a biosz emelt, de aki rendesen felkészült az nem 18%-ot ért el.
2012. jún. 8. 20:58
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

nah megint a sok nagyon okos ember, nem tudom melyik egyetemet jelölted meg, Debrecenbe tavaly 280 volt a ponthatár, 3 éve alatt majdnem 40 ponttal csökkent a ponthatár, miközben oda jelentkeztek a legtöbben. Pécsre 330 volt a ponthatár és még van pesten mentőtiszti képzés oda viszont már 360 kellet ha jól tudom, ha debrecent megjelölted van rá esélyed, hogy bekerülj ha csak 10 ponttal emelnek, de valószinüleg 10-20 pontnál nem lesz több mentőtiszt képzéseken.

Az ,hogy biológiád nem sikerült jól ez van.. sokan elfelejtik mentőtisztin nem fogsz növényeket és ökologiát tanulni még az érettségiben vannak ezek, nem hátráltasson itt pécsi mentőtisztin igen sok ember van aki középszinten írt 30% körüli biologia érettségit mégis ott van és meglett az első éve. Az egyetlen előny ,ha rendesen tanultad meg a középiskolai anyagot ,hogy az alapok erősebbek és könnyebben megérti majd az összefüggést amíg neked kell majd keresgélni egy két kifejezést amit már illő lett volna tudni középiskolás szinttel, mentőtisztin első félévben pedig még nincs anatomia Latin van sok modern betegellátás alapjai, elsősegély és sok gyakorlati óra, illetve biokémia és biológia de semmi olyan amit nem lehetne megtanulni anyag böven van, ha valami nem világos mindig utána tudsz olvasni. Csak sajnos itt sokan azt hiszik ahhoz ,hogy valaki ilyen szakra menjen 9999% emelt érettségit kell írni és perfectül kell beszélni a tudományos orvosi nyelvet hát.. tévednek 3. évben lesz az első kivonuló mentőgyakorlat úgy is

2012. jún. 8. 21:17
 19/31 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, azért lett 18 pontom mert a biokémiát nem vettem át rendesen, tudnod kell, hogy a biológia tantárgy nagyon nagy!

Én a botanikára, zoológiára, genetikára, citológiára, és a antropológiára készültem sokat!

Ott rontottam még el, hogy az eszé kérdéseit nem tudtam kívenni, hogy pontosan mire utalnak, mivel 3-4 szóban adták meg a kérdéseket, ami nem volt leányálom.

2012. jún. 8. 21:41
 20/31 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a válaszodat, nekem van középfokon érettségim biológából amivel 99 pontot értem el a 150-ből.. Szerinted azt is nézni fogják?
2012. jún. 8. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!